Cale de navigare

Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, dna Angela Filote, vizitează județele Prahova și Brașov

02/02/2015

Șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România, dna Angela Filote, continuă seria vizitelor regionale cu o deplasare în județele Prahova și Brașov.

   În perioada 4-6 februarie, dna Filote va vizita proiecte finanțate din fonduri europene, va avea întâlniri cu reprezentanți ai autorităților locale, ai societății civile și ai mediului de afaceri, și va participa la un dialog cu cetățenii interesați de parcursul european al României.

  "Această serie de vizite îmi permite să iau pulsul fiecărei regiuni în parte și îmi oferă șansa de a le descoperi poveștile. În județele Prahova și Brașov mi-am propus să vorbesc despre oportunitățile de dezvoltare ale regiunii, inclusiv prin programe europene", a declarat șeful Reprezentanței Comisiei Europene.

  Dialogul cu cetățenii are loc la Brașov, joi, 5 februarie, la centrul de conferințe Kolping, începând cu orele 16.30. Cei care doresc să participe sunt invitați să transmită un mesaj la ioana.badea@ext.ec.europa.eu.

  Persoană de contact pentru presă

  Mihai Roşioru, atașat de presă, Reprezentanţa Comisiei Europene în România, tel.: (+40) 724 232 197, e-mail: mihai.rosioru@ec.europa.eu.

   

  Pagini Utile

  Ultima actualizare: 04/02/2015  |Începutul paginii