Cale de navigare

Egalitatea de gen: garanţie a creşterii economice şi a unei societăţi durabile

07/03/2013

Dezbatere cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Institutul European din România (IER), în parteneriat cu Biroul de Informare al Parlamentului European în România (BIPE) şi Reprezentanța Comisiei Europene în România (RCE) organizează dezbaterea cu tema Egalitatea de gen: garanţie a creşterii economice şi a unei societăţi durabile, vineri, 8 martie 2013, între orele 10:00 - 12:15, la sediul IER, et. IV, Sala de conferinţe(B-dul Regina Elisabeta, nr. 7-9).

  Evenimentul face parte din manifestările prevăzute de Parlamentul European în toate statele membre ale Uniunii Europene pentru a marca Ziua Internațională a Femeii și pentru a sublinia importanța pe care Uniunea o acordă promovării egalității de gen în societate. 

  Cu prilejul acestei dezbateri Centrul de Informare Europe Direct București își deschide porțile pentru cetățenii din București și județul Ilfov care doresc să se informeze despre Uniunea Europeană, instituțiile, politicile și valorile sale.

  Dezbaterea se va bucura de prezența doamnei Corina Creţu, Membru al Parlamentului European; evenimentul va fi deschis de doamna Gabriela Drăgan, Prof. univ. dr., Director General al Institutului European din România, domnul Niculae Idu, Şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România, doamna Mădălina Mihalache, Șeful Biroului de Informare al Parlamentului European în România. La eveniment vor participa reprezentanți ai Parlamentului României, ai societății civile, ai mediului academic și ai autorităților administrative.

  Centrele de Informare Europe Direct (CIED) reprezintă un punct de contact local pentru toate instituţiile Uniunii Europene (UE) şi cooperează cu alţi parteneri de formare activi. Ele completează şi susţin activitatea Reprezentanţelor Comisiei Europene şi a Birourilor de Informare ale Parlamentului European la nivel local şi regional. Reţeaua CIED este administrată de Comisia Europeană.

  Agenda evenimentului se găsește aici .

  Persoană de contact:

  Diana Filip, Coordonator,
  Centrul de Informare Europe Direct Bucureşti,
  tel:  021 314 72 75,
  e-mail: europedirect.bucuresti@ier.ro.

  Pagini Utile

  Ultima actualizare: 19/03/2013  |Începutul paginii