Cale de navigare

Premiul pentru administrarea terenurilor și solului

01/05/2012

Organizatia Europeană a Proprietarilor de Terenuri - E.L.O (European Landowners Organization) lansează cererea de propuneri pentru Premiul pentru administrarea terenurilor și solului (Land and Soil Management Award), cu termenul limită extins până pe 30 noiembrie 2012.

  Creat de: Organizatia Europeană a Proprietarilor de Terenuri - E.L.O (European Landowners Organization) sub auspiciile Direcției Generale de Mediu și Centrului de Cercetare Comun) în asociație cu Universitatea de Resurse Naturale și Științe ale Vieții din Viena (University of Natural Resources and Life Sciences – BOKU), Syngenta International și Centrul pentru Sol și Științe de Mediu (Centre for Soi land Environmental Sciences) din cadrul Universității Ljubljana.

  Eligibilitate: Premiul răsplătește profesioniștii din domeniul folosirii și administrației de terenuri și soluri ce urmăresc obiectivele de protejare a solului ale UE, în speciale cele din cadrul Strategiei Tematice a Solului.

  Premiu: Suma de 5000 EUR și o diplomă de recunoaștere

  Termen limită: 30 noiembrie 2012

  Cum puteți participa? Completați formularul de aplicație de mai jos și trimiteți-l prin poștă și e-mail la datele de contact de mai jos.

  Vedeți cererea pentru propuneri în original în limba engleză aici.

  Formularul de aplicație se poate descărca aici .

  Date contact:

  Ana Rocha

  Forest / European Affairs Adviser

  European Landowners' Organization

  Rue de Trèves 67

  B-1040 Brussels

  +32(0)2 235 20 04

  +32(0)2 234 30 09

  forest@elo.org

  www.elo.org

  Ultima actualizare: 05/10/2012  |Începutul paginii