Cale de navigare

Angajări în instituţiile UE

Dacă doriţi să lucraţi la Parlamentul European, Consiliul Uniunii Europene, Comisia Europeană, Curtea de Justiţie a Comunităţilor Europene, Curtea Europeană de Conturi sau în orice alt organism al Uniunii Europene (cum ar fi Banca Centrală Europeană, Comitetul Regiunilor etc.), trebuie să vizitaţi site-ul web al Oficiului European pentru Selecţia Personalului: EPSO, unde se găsesc toate informaţiile despre posturile scoase la concurs în instituţiile Uniunii Europene.

Misiunea EPSO este de a organiza concursuri deschise tuturor candidaţilor eligibili pentru a selecţiona personal de înaltă calificare profesională pentru instituţiile Uniunii Europene.

ANUNȚURI DE ANGAJARE

 

6 posturi vacante în cadrul Autorității Europene pentru Valori Mobiliare și Piețe (AEVMP)

Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (AEVMP) îi invită pe cei interesați, să își depună candidaturile pentru ocuparea postului de "Expert național detașat -  Profil IT", în cadrul echipei de "Tehnologie informațională și de comunicații" (TIC),  divizia "Piețe". Locul de muncă va fi la Paris, în Franța.


Denumirea postului                             Număr de referință
Expert național detașat – Profil IT        ESMA/2014/VAC30/SNE

Candidaturile trebuie trimise prin e-mail, cel târziu până la data-limită (25 ianuarie 2014, ora 23:59, ora Parisului) la adresa: vacancies@esma.europa.eu. Durata contractului pentru poziția de mai sus este de doi ani, cu posibilitate de extindere.

Pentru mai multe detalii cu privire la procedura de recrutare, vă rugăm să consultați pagina de internet a AEVMP: http://www.esma.europa.eu/system/files/vac_30_-_sne_-_it_profile.pdf

AEVMP a fost înființată la data de 1 ianuarie 2011 și are misiunea de a spori protecţia investitorilor şi de a promova pieţe financiare stabile şi funcţionale în Uniunea Europeană (UE). Ca instituţie independentă, AEVMP îşi atinge obiectivul prin elaborarea unui cadru unic de reglementare pentru pieţele financiare ale UE şi prin asigurarea aplicării unitare a acestuia la nivelul întregii Uniuni Europene.

Autoritatea Europeană pentru Piețe și Valori Mobiliare (AEPVM) scoate la concurs 15 posturi de experți naționali detașați (SNE)

Autoritatea Europeană pentru Piețe și Valori Mobiliare (AEPVM) îi invită pe cei interesați să se înregistreze, în vederea creării unei liste de rezerve, pentru ocuparea unor posturi de expert național detașat (SNE), în cadrul diviziilor și unităților AEPVM. Locul de muncă va fi la Paris, în Franța.

Denumirea postului                    Număr de referință
Expert national detașat             ESMA/2014/VAC28/SNE

Candidaturile trebuie trimise prin e-mail, cel târziu până la data-limită (07 ianuarie 2015, ora 23:59, ora Parisului) la adresa: vacancies@esma.europa.eu

Pentru a fi eligibile, candidaturile trebuie să includă:


Un curriculum vitae (CV) detaliat, salvat în format european, după cum urmează:
ESMA_2014_VAC28_SNE _NUME DE FAMILIE_Prenume_CV
Exemplu: ESMA_2014_VAC28_SNE_SMITH_Anna_CV


O scrisoare de intenție de maximum 2 pagini, salvată după cum urmează:
ESMA_2014_VAC28_SNE_NUME DE FAMILIE_Prenume_Motivation letter
Exemplu: ESMA_2014_VAC28_SNE _SMITH_Anna_Motivation letter

Următoarea mențiune în titlul email-ului de depunere a candidaturii: ESMA_2014_VAC28_SNE _NUME DE FAMILIE_Prenume

Pentru mai multe detalii cu privire la procedura de recrutare, vă rugăm să consultați pagina: http://www.esma.europa.eu/system/files/vac_28_-_snes_-_different_profiles_extended.pdf

Post vacant la Cedefop


Cedefop îi invită pe cei interesați să se înregistreze, în vederea creării unei liste de candidați, pentru ocuparea postului de "Director de resurse umane" (număr de referință anunț: Cedefop/2014/04/AD), cu loc de desfășurare a activității în Salonic, Grecia.


Termenul-limită pentru depunerea candidaturilor este data de 19 ianuarie 2015, ora 15:00 (ora României).


Informații suplimentare privind documentele necesare pentru depunerea candidaturilor și criteriile de selecție pot fi consultate aici .


Cedefop este agenția europeană care promovează dezvoltarea învățământului și formării profesionale (EPP) în Uniunea Europeană. Este un forum dedicat analizei sistemului de educație și cercetare, fiind recunoscut ca partener în dezbaterile politice și științifice privind învățământul și formarea de specialitate. Obiectivul său strategic este acela de a intensifica implicarea europeană în ceea ce privește educația și formarea profesională, prin practică și expertiză.

Anunţuri de angajare pentru care termenul limită de depunere a candidaturilor a expirat

Pagini Utile

Contacte utile
Ultima actualizare: 23/12/2014  |Începutul paginii