Cale de navigare

Oportunităţi de finanţare

Uniunea Europeană acordă finanţare sub formă de grant-uri pentru proiecte sau activităţi din cadrul diferitelor politici europene. Beneficiarii pot fi organizaţii publice sau private şi, în cazuri excepţionale, persone fizice, alese pentru capacitatea lor de a duce la bun sfârşit proiectul sau activitatea respectivă. Mai multe detalii, în funcţie de domeniul de interes, la:

http://ec.europa.eu/grants/index_en.htm

 

Uniunea Europeană, în vederea funcţionării proprii şi a administrării diferitelor proiecte şi activităţi, încheie contracte publice de achiziţii bunuri şi servicii, sau pentru realizarea de lucrări publice. Informaţii despre procedurile de licitaţie desfăşurate de fiecare Direcţie Generală din cadrul Comisiei Europene se găsesc la adresa:

http://ec.europa.eu/public_contracts/index_en.htm

Reprezentanţa Comisiei Europene în România și Biroul de Informare al Parlamentului European organizează procedura de licitaţie deschisă pentru atribuirea contractului intitulat: "Servicii de curățenie la Casa Uniunii Europene în România, București ".

Termenul limită de depunere a ofertelor este 9.01.2015 ora 15.00 (ora României).

Grup-țintă: agenţi economici.

Agenţii economici sunt invitaţi să consulte anunţul de licitaţie publicat în Jurnalul Oficial nr. 223, seria S, din 19.11.2014.

Dosarul de licitaţie, inclusiv informaţiile suplimentare, poate fi descărcat aici .

Ofertanţii sunt invitaţi să consulte în mod regulat această pagină de internet deoarece pe întreaga durată a procedurii pot fi publicate informaţii suplimentare.

Contact: comm-rep-buh-tenders-admin@ec.europa.eu

Detalii > > >

Licitaţie deschisă pentru "Servicii de securitate și recepție la Casa Uniunii Europene în România"/Open procedure for the "Provision of Security and Reception Services for the Premises of the European Union House in Romania, Bucharest"

Reprezentanţa Comisiei Europene în România și Biroul de Informare al Parlamentului European organizează procedura de licitaţie deschisă pentru atribuirea contractului intitulat: "Servicii de securitate și recepție la Casa Uniunii Europene în România".

The Representation of the European Commission in Romania and the European Parliament Information Office are organising an open procedure for the contract entitled: "Security and Reception Services for the Premises of the European Union House in Romania, Bucharest".

Termenul-limită de depunere a ofertelor este 12 ianuarie 2015.

The deadline for the submission of the offers is 12 January 2015.

Detalii >>>

Arhivă

Oportunităţi de finanţare pentru care termenul limită de participare a expirat

Contacte utile
Ultima actualizare: 19/11/2014  |Începutul paginii