Cale de navigare

Oportunităţi de finanţare

Uniunea Europeană acordă finanţare sub formă de grant-uri pentru proiecte sau activităţi din cadrul diferitelor politici europene. Beneficiarii pot fi organizaţii publice sau private şi, în cazuri excepţionale, persone fizice, alese pentru capacitatea lor de a duce la bun sfârşit proiectul sau activitatea respectivă. Mai multe detalii, în funcţie de domeniul de interes, la:

http://ec.europa.eu/grants/index_en.htm

 

Uniunea Europeană, în vederea funcţionării proprii şi a administrării diferitelor proiecte şi activităţi, încheie contracte publice de achiziţii bunuri şi servicii, sau pentru realizarea de lucrări publice. Informaţii despre procedurile de licitaţie desfăşurate de fiecare Direcţie Generală din cadrul Comisiei Europene se găsesc la adresa:

http://ec.europa.eu/public_contracts/index_en.htm

Apel ERA.Net RUS Plus 2014 – S&T

Având susținerea Comisiei Europene, cei 27 de membrii ai consorțiului ERA.Net RUS Plus propun lansarea unui apel comun unic pentru proiecte transnaționale de cercetare științifică în urmatoarele domenii: nanotehnologii/materiale/producție de tehnologii, sănătate, mediu înconjurător/schimbări climaterice, științe sociale/umaniste cât și proiecte de inovare. Contribuțiile naționale ale partenerilor la apelul comun unic vor însuma aproximativ 22.2 milioane de euro, iar bugetul României alocat pentru acest apel comun unic este de 1.000.000 Euro.

Apelul este deschis până pe data de 25 Septembrie 2014, ora 17 CET.

Continuare >>>

Arhivă

Oportunităţi de finanţare pentru care termenul limită de participare a expirat

Contacte utile
Ultima actualizare: 15/07/2014  |Începutul paginii