Cale de navigare

Jurnalişti în dialog - Craiova, 25-26 iulie 2008

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a organizat, în perioada 25-26 iulie 2008, la Craiova, un seminar pentru jurnaliştii din presa locală din judeţele Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.

Au participat jurnalişti din presa scrisă şi TV, iar vorbitori au fost Mădălina Mihalache, coordonator al relaţiilor cu presa în cadrul Biroului de Informare al Parlamentului European în România, care a evidenţiat priorităţile politice şi de comunicare ale Parlamentului European, şi Daniel Neagoe-Băcanu, reprezentant al Centrului Europe Direct din Craiova, care a prezentat Centrul Europe Direct Craiova şi facilităţile oferite publicului larg de reţeaua centrelor Europe Direct. De asemenea, au avut intervenţii Ioana Morovan şi Magda Bărăscu de la Euractiv.

În deschiderea evenimentului, a luat cuvântul dl Nicolae Idu, Şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Seminarul a fost moderat de Roxana Morea, consilier de presă la Reprezentanţa Comisiei Europene în România, şi Mihai Roşioru, asistent de presă în cadrul aceleiaşi instituţii. 

 

 

                                                              

 

 

 

              

 

Ultima actualizare: 25/08/2011  |Începutul paginii