Cale de navigare

Jurnalişti în dialog - Constanţa, 1-2 august 2008

La seminarul din seria "Jurnalişti în dialog", organizat la Constanţa de către Reprezentanţa Comisiei Europene, în perioada 1-2 august 2008, au participat peste 20 de jurnalişti din mass-media locala (presa scrisă, radio şi TV) din judeţele Bacău, Botoşani, Brăila, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Suceava, Neamţ, Tulcea şi Vaslui.

Seminarul a fost moderat de Roxana Morea, consilier de presă la Reprezentanţa CE, şi Ştefan Donea, consilier al raportorului politic în cadrul aceleiaşi instituţii. În deschidere, a luat cuvântul şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România, dl Nicolae Idu.

 

Evenimentul a beneficiat de prezenţa, în calitate de vorbitori, a doi membri Team Europe: Sorin Ioniţă, care a vorbit despre Agenda Lisabona, şi Cătălin Ghinăraru, care a susţinut o prezentare despre ocuparea şi mobilitatea forţei de muncă. Printre vorbitori s-au aflat şi Andreea Ionescu (Centrul Europe Direct din Constanţa), care a prezentat reţeaua Europe Direct din România, şi Tania Popescu (Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Est), care a vorbit despre Programul Operaţional Regional şi Fondurile Structurale.

 

De asemenea, la seminar a participat, în calitate de vorbitor, Viviana Huluban, din partea Biroului de Informare al Parlamentului European în România.

 

 

                  

 

 

                  

 

Ultima actualizare: 25/08/2011  |Începutul paginii