Cale de navigare

Publicaţii

10/02/2012 12:01:56

  Spaţiul Public European pune la dispoziţia dumneavoastră o gamă foarte variată de publicaţii gratuite, de la cărţi în care sunt prezentate informaţii esenţiale despre Uniunea Europeană şi instituţiile aferente acesteia, până la broşuri amuzante pe înţelesul copiilor. Iată câteva dintre ele:

   

   

  12 lecţii despre Europa 

  Această broşură este un ghid complet despre UE, cuprinzând informaţiile esenţiale despre modul în care funcţionează aceasta. "Europa în 12 lecţii" sumarizează cunoştinţele fundamentale pe care ar trebui să le aibă un cetăţean european informat: care este scopul  formării UE, ce a reuşit să îndeplinească pentru bunăstarea cetăţenilor şi care sunt noile provocări în acest sens, cât de mult se va extinde UE şi multe alte lecţii interesante.  

   

   

  Europa şi tu

  Copiii sunt şi ei bineveniţi la Spaţiul Public European, iar oferta de broşuri colorate, pe limbajul lor, este de asemenea foarte diversificată. Broşura "Benny este un campion!" e una dintre multele publicaţii gratuite pe care le pot lua acasă, pentru a se informa într-un mod atractiv pentru ei şi pentru a afla care sunt capitalele europene, culorile steagurilor oficiale şi altele. Nu uitaţi că aceste broşuri pot fi utilizate şi la şcoală!

   

   

  O mână de ajutor

  O altă categorie de publicaţii oficiale şi atractive este reprezentată de această carte de benzi desenate, cu un conţinut aparte în care sunt inserate informaţii utile pentru cetăţenii europeni. "O mână de ajutor" ilustrează cât de important este pentru un individ să primească a doua şansă, ilustrând acest lucru prin experienţele prin care trec personajele în calitate de cetăţeni europeni. Cititorii au ocazia să descopere instituţiile unde pot cere ajutor pentru a-şi reconstrui cariera.    

   

  SPE sprijină activitățile pe teme europene ale altor instituții. Pentru a solicita materiale informative și promoționale, vă rugăm să completați formularul de cerere de materiale și să-l trimiteți la adresa contact@spatiuleuropa.eu

   

  Ultima actualizare: 12/03/2012  |Începutul paginii