Cale de navigare

 > Start
Icon of Facebook Facebook

Seara Cercetătorilor Europeni: explorează universul științelor într-un mod amuzant

Dacă ați putea fi un erou pentru o zi, ce fel de erou ați vrea să fiți?Un erou care luptă împotriva cancerului sau a încălzirii globale? Un erou care previne foametea sau seceta? Unul care inventează aparate care ajută la eliminarea handicapurilor sau unul care visează la cum e posibilă supraviețuirea oamenilor in spațiu?


Seara Cercetătorilor Europeni vă invită să-i întâlniți pe eroii științei, cercetători din diversele discipline a căror muncă fascinantă ne poate schimba viețile.


Deveniți un cercetător pentru o zi, participați la activitățile științifice si mai presus de toate, amuzați-vă singur, cu familia, prietenii, colegii de școală.!


Toate evenimentele vor avea loc simultan în data de vineri, 30 Septembrie în peste 250 de orașe din Europa și din țările învecinate.


Comisia Europeană și Parlamentul European vor organiza în Bruxelles un eveniment special, intitulat 'Science is wonder-ful'  care va prezenta rezultatele cercetătorilor din cadrul acțiunilor Marie Skłodowska-Curie.


Nu ratați acest mega eveniment! Si veți vedea cum e să fiți un erou. Veți descoperi fascinația unei cariere de cercetător și impactul social al acesteia.  

 

To become an associated event in 2016