Kruimelpad

Marie Skłodowska-Curie-acties — Programma voor onderzoeksbeurzen

De Marie Skłodowska-Curie-acties, genoemd naar de tweevoudige Pools-Franse Nobelprijswinnares die bekend staat om haar wetenschappelijke werk op het gebied van radioactiviteit, helpen wetenschappers in alle stadia van hun loopbaan, ongeacht hun nationaliteit. Onderzoekers op alle gebieden, van levensreddende gezondheidszorg tot fundamenteel onderzoek, kunnen voor een beurs in aanmerking komen. Dat geldt trouwens ook voor wetenschappers die academisch onderzoek willen combineren met hun baan bij een bedrijf of die een andere innovatieve opleiding willen volgen om hun werk- en carrièrevooruitzichten te verbeteren.

Zij kunnen niet alleen een aantrekkelijke onderzoeksbeurs krijgen, maar ook ervaring in het buitenland en in de particuliere sector opdoen en hun opleiding afronden met nuttige ervaring die hun loopbaan vooruit kan helpen. Meer informatie over de verschillende subsidiemogelijkheden en over de aanvraagvoorwaarden vindt u hieronder.

VACATURES in uw landWELKE ACTIES passen bij mij?

Choose high-contrast version Set page to normal font size Increase font size by 200 percent Send this page to a friend print this page

European Researchers' Night
Find partner organisations
Participant Portal – check Marie Curie Actions calls & submit your proposal (electronic submission service).
EURAXESS Jobs Portal is a recruitment tool for researchers with constantly updated job vacancies and funding opportunities throughout Europe.
Marie Curie Actions ALUMNI portal - main platform for interaction among Marie Curie Actions fellows.
Our Helpline service provides tailor-made advice on your specific IP or IPR query
Marie Curie Certificates