Navigációs útvonal

Fellépések

Ezeken az oldalakon hasznos gyakorlati információk találhatók az egyes Marie Curie-fellépésekre vonatkozóan, köztük útmutatás a támogatásra való jelentkezéshez, információk a pályázati felhívások, az értékelés és a támogatásról hozott döntések menetéről. A honlap ezen kívül fontos információkat tartalmaz a támogatások kedvezményezettjei számára a Marie Curie projekt lebonyolítására vonatkozóan, választ ad gyakran felmerülő kérdésekre, valamint tájékoztat a közeljövőbeli eseményekről.

A Marie Curie-fellépésekre a kutatók életkortól, a kutatói tapasztalatok szintjétől és állampolgárságtól függetlenül pályázhatnak. Annak eldöntésére, hogy az Ön konkrét profilja és szükségletei szempontjából melyik Marie Curie-fellépés a legalkalmasabb, tanácsos tanulmányozni a Marie Curie-fellépések - Rövid útmutató Az előző linken elérhető szöveg fordításai English (en) oldalon található információkat.

A kutatók két kategóriában pályázhatnak:
Pályakezdő kutatók: Kevesebb mint 4 év kutatói tapasztalattal, doktori fokozattal nem rendelkező kutatók
Tapasztalt kutatók: Doktori fokozattal vagy legalább 4 év kutatói tapasztalattal rendelkező kutatók

Choose high-contrast version Set page to normal font size Increase font size by 200 percent Send this page to a friend print this page

Participant Portal – check Marie Curie Actions calls & submit your proposal (electronic submission service).
FAQ
Contact us

Aktuális pályázati kiírások