Διαδρομή πλοήγησης

Δράσεις

Σε αυτές τις σελίδες, θα βρείτε πρακτικές πληροφορίες για κάθε μία από τις δράσεις Μαρία Κιουρί, συμπεριλαμβανομένης και καθοδήγησης για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης, πληροφορίες για την εξέλιξη των προσκλήσεων υποβολής προτάσεων, της αξιολόγησης και των αποφάσεων χρηματοδότησης. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης σημαντικές πληροφορίες για τους δικαιούχους των υποτροφιών, αναφορικά με το πώς θα διαχειριστούν ένα έργο Μαρία Κιουρί, καθώς και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και νέα και πληροφορίες για επερχόμενες εκδηλώσεις.

Οι «Δράσεις Μαρία Κιουρί» είναι ανοικτές σε ερευνητές κάθε ηλικίας και επιπέδου εμπειρίας, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους. Για να μπορέσετε να αποφασίσετε ποια Δράση Μαρία Κιουρί είναι καταλληλότερη για τα δικά σας χαρακτηριστικά και τις ανάγκες σας, σάς συστήνουμε να συμβουλευθείτε το σύντομο οδηγό Μαρία Κιουρί (Marie Curie Quick-Guide Επιλέξτε μεταφράσεις του προηγούμενου συνδέσμου English (en) ).

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ερευνητών:
Νέος Ερευνητής: Λιγότερο από 4 χρόνια ερευνητικής εμπειρίας, και χωρίς διδακτορικό τίτλο.
Έμπειρος Ερευνητής:  Διαθέτει διδακτορικό τίτλο ή τουλάχιστον 4 χρόνια ερευνητικής εμπειρίας.

Choose high-contrast version Set page to normal font size Increase font size by 200 percent Send this page to a friend print this page

Participant Portal – check Marie Curie Actions calls & submit your proposal (electronic submission service).
FAQ
Contact us

Ανοικτές προσκλήσεις