Belangrijke juridische mededelingen
Contact   |   Zoeken op EUROPA   
MARIE CURIE ACTIES
+ Home
+ Gepassioneerde mensen stimuleren!
+ Wanneer je wil
+ Waar je wil
+ Wereldwijd
+ Wie dan ook
+ Een programma dat zich blijft ontwikkelen
+ Geïnteresseerd?
image image
Bullet
image

Wie dan ook

Buitenkansen in alle stadia van je loopbaan

Voor de Marie Curie Acties geldt er geen leeftijdslimiet; de acties zijn ontworpen om aan te sluiten bij elke loopbaanfase van onderzoekers. Of je nu student bent die de eerste stappen zet op de ladder van de onderzoeksloopbaan, een wetenschapper die zijn of haar eigen onderzoeksteam wil opzetten en managen, of eenvoudig je carrièrekansen wilt vergroten door een tijdje in een ander land of een andere sector actief te zijn, altijd is er wel een Marie Curie-Actie die op je wensen aansluit.

Open voor alle nationaliteiten…

Marie Curie Acties staan niet alleen open voor de burgers van de EU – elke onderzoeker, van waar ook ter wereld, kan een subsidie aanvragen om in Europa onderzoek te verrichten. Daarnaast kunnen EU-burgers Marie Curie Acties gebruiken om buiten Europa onderzoek te verrichten.

…en alle disciplines

De Marie Curie Acties financieren onderzoek in elke discipline, van archeologie tot zoölogie, en alle daar tussen gelegen gebieden.*

Het budget wordt verdeeld in verhouding met het aantal voorstellen dat in elke discipline ingediend wordt. Hoe meer voorstellen er dus in een discipline ontvangen worden, hoe groter haar deel van het budget.

* NB – onderzoekers die op het gebied van kernsplitsing en – fusie actief zijn, hebben hun eigen programma dat niet onder de Marie Curie Acties valt.

Meer informatie vind je op: www.cordis.europa.eu/fp7/ euratom/home_en.html

Naar boven

  page 1 page 2 page 3 page 4 page 5 page 6 page 7