Vigtig juridisk meddelelse
Kontakt   |   Søgning   
MARIE CURIE-AKTIONER
+ Home
+ Støtte til personer med en lidenskab!
+ Når som helst
+ Hvor som helst
+ Overalt
+ For alle
+ Et program i udvikling
+ Få mere at vide
image image
Bullet
image

Overalt

Med Marie Curie-aktioner ligger verden åben for dig. Kort sagt kan du med et Marie Curie-stipendium tage derhen, du ønsker, hvilket giver dig mulighed for at lære af de bedste og mest idérige på dit felt og opleve, hvordan forskning udføres i andre lande.

Udvide sin horisont

Naturligvis får Marie Curie-stipendiater en masse personlig erfaring, når de arbejder i udlandet – tillige med den faglige erfaring, der opnås i laboratoriet. Det at bo i udlandet giver mulighed for at lære andre kulturer at kende og se, hvordan tingene gøres i andre dele af verden. Venskaber, som holder hele livet, bliver skabt, og det er disse venskaber, der ofte udgør fundamentet for fremtidens videnskabelige netværk.

Dette positive udbytte er endda ikke begrænset til Marie Curiestipendiaten: Værtsinstitutionen opnår også fordele, da lokale forskere som regel er lige så ivrige efter at lære af gæsten, som gæsten er efter at lære af dem.

Støtte til at vende hjem

Ud over at hjælpe europæiske forskere med at finde stillinger uden for EU giver Marie Curie-aktionerne også en hjælpende hånd, når de ønsker at vende hjem til Europa. Ydermere kan forskere, der arbejder inden for EU, også få støtte til at vende tilbage til deres eget land.

»At være hos Banach gav mig tid og rum til at udvikle min forskning. Samspillet med andre studerende og etablerede eksperter fra hele verden var meget inspirerende og gjorde mig bevidst om, hvad der foregår i den internationale forskningsverden på mit eget og beslægtede felter.«

Gavin Band (Det Forenede Kongerige),
Marie Curiestipendiat ved Banach Center,
Institut for Matematik, ved Det Polske Videnskabsakademi,
Warszawa, Polen

Til toppen

  page 1 page 2 page 3 page 4 page 5 page 6 page 7

illustration