Belangrijke juridische mededelingen
Contact   |   Zoeken op EUROPA   
MARIE CURIE ACTIES
+ Home
+ Gepassioneerde mensen stimuleren!
+ Wanneer je wil
+ Waar je wil
+ Wereldwijd
+ Wie dan ook
+ Een programma dat zich blijft ontwikkelen
+ Geïnteresseerd?
image image
Bullet
image

Marie Curie Acties – gepassioneerde mensen stimuleren!

Ben je een ambitieuze onderzoeker en wil je jouw horizon verbreden en samenwerken met de beste mensen in jouw domein, waar ze zich ter wereld ook bevinden? Of wil je van sector wisselen, nieuwe vaardigheden opdoen en nieuwe werkwijzen aanleren? Of kom je misschien wel van buiten de EU en wil je naar Europa komen om hier carrière te maken? Wat je droom ook is, als onderzoek jouw passie is en je aan de lopende band creatieve ideeën hebt voor nieuwe projecten in de natuurwetenschappen, sociale wetenschappen, economie of menswetenschappen, dan zijn de Marie Curie Acties van de EU iets voor jou!

Sinds 1996 hebben de Marie Curie Acties talloze onderzoekers van alle leeftijden, nationaliteiten en disciplines geholpen bij het uitbouwen van hun loopbaan en het verwezenlijken van hun onderzoeksdromen – geen enkel ander programma biedt wereldwijd zo’n breed scala van mogelijkheden aan onderzoekers in zoveel verschillende disciplines. Hiermee bevorderen de Marie Curie Acties tevens de overdracht van kennis en vaardigheden over nationale en sectorale grenzen heen en - heel belangrijk! - wordt uitmuntendheid in onderzoek en innovatie in heel Europa gepromoot.

Een aantrekkelijk salaris, met bijkomende voordelen

Een van de aantrekkelijke aspecten van het Marie Curie-programma is het competitief salaris, waarmee een onderzoeksloopbaan op gelijk niveau wordt gesteld met andere beroepen. Een Marie Curie-toelage biedt echter tal van andere voordelen. Er wordt bijvoorbeeld gezorgd voor de betaling van het werkgeversaandeel van de sociale lasten. Ook voor kosten in het kader van loopbaanontwikkeling springt het programma bij, zoals voor het volgen van een taal- of managementcursus, of zelfs voor de aanschaf van een nieuw pak voor die zo belangrijke sollicitatie!

Naar boven

  page 1 page 2 page 3 page 4 page 5 page 6 page 7