FP7 in Brief illustration from FP7 in Brief brochure Cum vă puteţi implica în cel de-al Şaptelea
Program-Cadru pentru cercetare al Uniunii Europene

Unde pot găsi mai mult ajutor sau mai multe informaţii?

  • Apelaţi la Punctul Naţional de Contact (PNC) al UE din ţara dumneavoastră, a cărui sarcină este de a pune la dispoziţia potenţialilor candidaţi din ţară sfaturi privind finanţarea UE. PNC-urile, care cunosc diversele aspecte ale PC7, au sedii în fiecare stat membru şi în ţările asociate la programele-cadru de cercetare. Consultaţi lista adreselor PNC la adresa cordis.europa.eu/fp7/get-support_en.html
  • Pentru informaţii despre solicitări, verificaţi mai întâi Ghidul pentru candidaţi detaliat, care este inclus în documentaţia pentru solicitare.
  • Consultaţi site-ul dedicat FP7 pe CORDIS, la adresa cordis.europa.eu/fp7/
    Acest site conţine foarte multe informaţii privitoare la PC7, inclusiv cele mai noi actualizări de informaţii, calendarul solicitării de propuneri, textul solicitărilor, întrebări frecvente (FAQ) şi multe altele.
  • Vizitaţi secţiunea PC7 a site-ului dedicat cercetării al Comisiei Europene, la adresa ec.europa.eu/research/fp7/. Acest site conţine fişe descriptive simple, care se pot descărca şi care conţin date ce oferă informaţii despre PC7 în 23 de limbi.
  • Contactaţi Serviciul de informaţii pentru cercetare, care poate asista noii participanţi la programele-cadru de cercetare, la adresa ec.europa.eu/research/enquiries

Pentru întrebări generale despre Uniunea Europeană, puteţi contacta Europa Direct, fie prin numărul unic gratuit (00 800 6 7 8 9 10 11) din orice stat membru, fie pe numărul taxabil (+32-2-299 96 96) de oriunde în lume.

Pentru informaţii suplimentare privind Cercetarea UE, PC7 şi Zona de Cercetare Europeană vizitaţi:
www:ec.europa.eu/research/fp7/
www:ec.europa.eu/research/enquiries
www:cordis.europa.eu/fp7/
www:erc.europa.eu

cover of the brochure
(~1.3 MB)
 
Sus