Europese Commissie

FP7 in Brief illustration from FP7 in Brief brochure Hoe kunt u betrokken raken bij het
EU 7e kaderprogramma voor onderzoek

Waar kan ik meer hulp of informatie vinden?

  • Ga naar het nationaal contactpunt (NCP) van de EU voor uw land. Het is hun taak om advies te geven aan potentiële aanvragers voor onderzoeksfinanciering door de EU. NCP’s zijn opgericht in elke lidstaat en in de landen geassocieerd met de kaderprogramma’s voor onderzoek. Zie de lijst van NCP-adressen op cordis.europa.eu/fp7/get-support_en.html
  • Voor bijzondere oproepen, controleer eerst de gedetailleerde Aanvraaggids, die in de oproepdocumentatie is opgenomen.
  • Raadpleeg de speciale KP7 website op CORDIS op cordis.europa.eu/fp7/
    Deze site bevat veel informatie over KP7, inclusief de laatste geactualiseerde informatie, kalender met de oproepen voor het indienen van voorstellen, de tekst van de oproepen, de vaak gestelde vragen (FAQ’s) en meer.
  • Bezoek de KP7-sectie van de onderzoekswebsite van de Europese Commissie op ec.europa.eu/research/fp7/. Deze site bevat eenvoudige, downloadbare informatiebladen die KP7 in 23 verschillende talen uitleggen.
  • Contacteer de specifieke Onderzoeksvragenservice die eenieder helpt die vragen heeft omtrent deelname aan kaderprogrammaonderzoek, op ec.europa.eu/research/enquiries

Voor algemene vragen over de Europese Unie, kunt u contact opnemen met Europa Direct ofwel via het gratis nummer (00 800 6 7 8 9 10 11) vanuit elke lidstaat of via het nummer (32-2) 299 96 96 (niet gratis) vanuit elke andere plaats ter wereld.

Voor aanvullende informatie over EU-onderzoek, KP7 en de Europese Onderzoeksruimte (ERA)
www:ec.europa.eu/research/fp7/
www:ec.europa.eu/research/enquiries
www:cordis.europa.eu/fp7/
www:erc.europa.eu

cover of the brochure
(~1.3 MB)
 
Naar boven