Europa-Kommissionen

FP7 in Brief illustration from FP7 in Brief brochure Sådan kan du deltage i EU’s 7. rammeprogram for forskning

Sådan ansøger du om midler

"Arbejdsprogrammer" og "Forslagsindkaldelser"

De konkrete planer for implementering af »Særprogrammer« (se ovenfor) kundgøres af Europa-Kommissionen, der årligt vedtager »Arbejdsprogrammer«. Disse arbejdsprogrammer omfatter tidsplanen for »Forslagsindkaldelser«, almindeligt kendt som blot »indkaldelser«, der bliver offentliggjort i løbet af året. Hver indkaldelse dækker typisk et specifikt forskningsområde, og det er muligt, at du må vente, indtil der kommer en indkaldelse, der dækker dit specifikke interesseområde.

Hvordan ved jeg, hvornår der udstedes en Forslagsindkaldelse?

Alle indkaldelser offentliggøres i Den Europæiske Unions Tidende (der er den officielle kilde for dokumenter). De årlige arbejds - programmer og indkaldelsernes fulde tekst kan findes i RP7-delen af CORDIS, webstedet, der er tilegnet EU-støttet forskning, web site dedicated to EU-supported research.

CORDIS bliver løbende opdateret, med de nyeste informationer om forslagsindkaldelser samt anden information og tjenester relateret til forskning i Fællesskabet. CORDIS hjælper dig med at finde informationer – og tilrettelægge dit forslag.

cover of the brochure
(~1.3 MB)
 
Sidens top