Europe in my Region - Vânătoarea de proiecte

Alte instrumente

 •  
 • Micşorare text  
 • Mărire text  Vânătoarea de proiecte: Și câștigătorul este...

Vânătoarea de proiecte s-a terminat și avem un câștigător! Felicitări pentru Paolo (Italia) care a oferit primul răspuns corect la întrebarea finală la 20:06:22!  

Paolo câștigă o excursie pentru două persoane într-o capitală europeană pentru a descoperi proiecte finanțate de UE și multe altele...

Mulțumim celor peste 1 000 de vânători de proiecte pentru participare!

Primii 5 participanți care au răspuns cel mai rapid la ultima întrebare sunt (răspuns corect: 121 000):

 1. Paolo I. (Italia) - 20:06:22
 2. Pavel S. (România) - 20:06:44
 3. Helena L. (Portugalia) - 20:06:56
 4. Vasco G. (Portugalia) - 20:06:57
 5. Adeline L. (Belgia) - 20:07:12

Vânătoarea de proiecte – regulament

 1. Cu ocazia vizitării unui proiect sau a participării la un eveniment ați primit o imagine printată cu numeroase situri și monumente europene. Trebuie să identificați numărul țărilor reprezentate în imagine și să scrieți răspunsul online.
 2. Dacă răspundeți corect, treceți în etapa următoare, în care puteți urmări un material video de 10 secunde despre un proiect finanțat de UE. Trebuie să identificați statul membru al UE în care s-a realizat filmarea.
 3. Dacă răspundeți corect, treceți în a treia etapă, care se va desfășura miercuri, 14 iunie, la ora 20:00 (ora de vară a Europei Centrale). Va trebui să fiți primul (prima) care răspunde corect la o întrebare finală ca să câștigați o excursie pentru două persoane într-o capitală europeană pentru a descoperi proiecte UE și multe altele...