EU in my Region

További eszközök

 

Fotópályázat

2018. évi #EUinMyRegion fotópályázat: íme a 30 győztes

Gratulálunk az „EU a régiómban” 2018. évi fotópályázat 30 nyertesének:

Florian Juritsch (Ausztria), Fabrice Serodes (Belgium), Lyubomila Dimitrova (Bulgária), Emmanuel Lemaignen, Loic Bel, Adrien Staquet és Fabrice Menier (Franciaország), Michael Lamla (Németország), Michail Amoiridis (Görögország), Carmela Gioia, Filippo Cioffi, Giovanni Sogari, Giuseppe Pignotti és Margherita Maggi (Olaszország), Aigars Ievins (Lettország), Bob Simon (Luxemburg), Bram Gesink (Hollandia), Adrian Krać, Andrzej Kurzyński, Karolina Nawrot, Zane Šime és Michał Szkudlarek (Lengyelország), Eduardo Pedro Ventura és Hugo Alexandre dos Santos Couto (Portugália), Maria Gabriela Riglea és Vasile Stoica (Románia), Marek Včelka, Susanna Včelková és Patrik Václavik (Szlovákia), Sophie Pedroso (Spanyolország).

A 30 nyertes fotót összesen 530 beérkezett pályamű közül, esztétikai és kreativitási szempontok, valamint a pályázati témához való relevancia alapján választotta ki a zsűri.

A nyertes fotók egy Európát beutazó vándorkiállítást alkotnak majd. A megnyitó októberben, a régiók és városok európai hetén kerül megrendezésre Brüsszelben.

A májustól augusztusig tartó pályázat arra ösztönzi a polgárokat, hogy fedezzék fel az őket körülvevő uniós finanszírozású projekteket és a lehető legjobb képeket készítsék el azokról. 2012 óta már több ezer polgár vett részt a pályázaton, amely ily módon kiemelt kezdeményezéssé vált.