Információs központ és Kapcsolat

További eszközök

  •  
  • Szövegméret csökkentése  
  • Szövegméret növelése  

További információ az EU regionális politikájáról

Ha bármilyen kérdése merül fel az EU regionális politikájával kapcsolatban, az alábbi webes űrlap használatával vegye fel a kapcsolatot az Európai Bizottság Europe Direct szolgáltatásával.

Az EU regionális politikájáról szóló kiadványok példányai megrendelhetők az alábbi webes űrlap segítségével a Europe Direct szolgáltatás központjától, vagy pedig az EU Bookshop weblapról. Ha további útmutatásra van szüksége az EU regionális politikájáról szóló kiadványokkal kapcsolatosan, kérdezzen e-mailben a következő címen: regio-publication@ec.europa.eu.

Ha rendszeresen szeretne információt kapni az EU regionális politikájáról, iratkozzon fel levelezési listánkra.

Kérjük, sajtókérdésekkel forduljanak az EU-biztos szóvivőjéhez.

Ha a weboldallal kapcsolatosan vannak kérdései vagy megjegyzései, vegye fel a kapcsolatot webhelyfejlesztő csapatunkkal.

A Regionális Politikai Főigazgatóságon dolgozó munkatársak elérhetőségét az Európai Bizottság munkatársainak jegyzékében találhatja meg.

Amennyiben gyanúja szerint a kohéziós finanszírozás végrehajtása során csalás vagy súlyos szabálytalanság történt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Európai Bizottság Csalás Elleni Hivatalával.

Kapcsolatfelvétel Corina Creţu EU-biztossal és munkatársaival

Corina Creţu EU-biztos és munkatársai elérhetőségét az EU-biztos weboldalán olvashatja el.

Információs központ

Az információs terület, ahol látható az Európai Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatósága által előállított tájékoztató eszközök többsége, hétfőtől péntekig várja a látogatókat (9:30-12:30 / 14:30-16:30).

Postai cím

European Commission
DG Regional and Urban Policy
Communication Unit
BU-1 03/060
B-1049 Brussels

Az információs terület címe

Avenue de Beaulieu 5
B-1160 Brüsszel
(BEAULIEU metróállomás)

Térkép pdf

Űrlap kérdések számára

Kérdéseit a Europe Direct kapcsolatfelvételi központja fogja megválaszolni, az Európai Bizottság Regionális Politikai Főigazgatósága nevében.