Navigation path

Additional tools

Contacte

Mai multe informaţii privind politica regională a UE

Dacă aveţi întrebări despre politica regională a UE, vă rugăm să contactaţi serviciul Europe Direct al Comisiei Europene, utilizând formularul online de mai jos.

Copii ale publicaţiilor pe tema politicii regionale a UE pot fi comandate prin intermediul serviciului Europe Direct, utilizând formularul online de mai jos sau de la EU Bookshop. Dacă aveţi nevoie de orientări suplimentare privind publicaţiile pe tema politicii regionale a UE, puteţi trimite un e-mail la adresa regio-publication@ec.europa.eu.

Dacă doriţi să primiţi în mod regulat informaţii despre politica regională a UE, vă puteţi înscrie pe listele noastre de difuzare.

Cererile de informaţii venite din partea jurnaliştilor şi a mass-mediei ar trebui să fie adresate purtătorului de cuvânt al comisarului.

Dacă aveţi întrebări sau observaţii cu privire la acest site, contactaţi echipa noastră web.

Datele de contact ale personalului care lucrează în cadrul DG Politică Regională sunt disponibile în registrul personalului Comisiei Europene.

Contactaţi-l pe comisarul Creţu şi cabinetul său

Datele de contact ale comisarului Creţu, ale cabinetului şi ale purtătorului de cuvânt al acestuia sunt disponibile pe site-ul comisarului.

Centrul de informare

O zonă de informare, care prezintă majoritatea instrumentelor de informare realizate de DG Politică Regională şi Urbană a Comisiei Europene, este deschisă publicului de luni până vineri (în intervalul orar: 9:30-12:30/14:30-16:30).

Adresa de corespondenţă:

European Commission
DG Regional and Urban Policy
Communication Unit
BU-1 00/14
B-1049 Brussels

Adresa sediului:

Avenue de Beaulieu 5
B-1160 Brussels
(Staţia de metrou BEAULIEU)

Harta cu indicaţii pdf

Formular de cerere de informaţii

Cererea dumneavoastră de informaţii va fi prelucrată de centrul de contact Europe Direct în numele Direcţiei Generale Politică Regională a Comisiei Europene.

Politica regională a UE: Fiţi informat
Mijloace de comunicare sociale