Navigation path

Additional tools

Contactpersonen

Meer informatie over het regionaal beleid van de EU

Indien u vragen hebt over het regionaal beleid van de EU, kunt u met behulp van onderstaand webformulier contact opnemen met Europe Direct van de Europese Commissie.

Exemplaren van publicaties over het regionaal beleid van de EU kunnen worden aangevraagd bij Europe Direct met behulp van onderstaand webformulier, of bij de EU Bookshop. Als u verder nog informatie nodig hebt met betrekking tot publicaties over het regionaal beleid van de EU, kunt u een e-mail sturen naar regio-publication@ec.europa.eu.

U kunt zich inschrijven voor onze mailinglists als u regelmatig informatie wilt ontvangen over het regionaal beleid van de EU.

Journalisten en de media worden verzocht zich te wenden tot de woordvoerder van de commissaris.

Als u vragen of opmerkingen hebt over deze website, kunt u contact opnemen met ons webteam.

De contactgegevens van de medewerkers van het DG Regionaal beleid kunt u vinden in het personeelsbestand van de Europese Commissie.

Contact opnemen met commissaris Hahn en zijn kabinet

De contactgegevens van commissaris Hahn, zijn kabinet en zijn woordvoerder zijn te vinden op de website van de commissaris.

Informatieformulier

Uw vraag wordt behandeld door het contactcentrum van Europe Direct namens het Directoraat-generaal Regionaal beleid van de Europese Commissie.

Regionaal beleid van de EU: Blijf op de hoogte