Допълнителни

 

Какво е направил ЕС за вас? Сега е моментът да разберете! Разгледайте картата по-долу.
Елате на Дните на отворените врати за проектите на ЕС, за да видите какво прави ЕС, за да помогне за подобряването на вашия регион.
Изберете най-добрите кадри на проект, финансиран от ЕС, и ги изпратете за фотоконкурса. Те биха могли да започнат да обикалят Европа в пътуваща фотоизложба!
Напишете разказ за проект, финансиран от ЕС, и участвайте в конкурса за блог, за да спечелите незабравимо обучение по комуникации на ЕС.
Проверете знанията си за регионите и храните на ЕС и спечелете сладки награди!

конкурса за блогъри

Chaves-Verín Eurocity: Two countries, one destiny

This project, created in 1991, is about achieving cross-border unity betwee ...

Erasmus at 40

Not in my wildest dreams could I have imagined how the Erasmus project woul ...

LIFE Ammonia Trapping

In 2017 the high speed Renfe train service in Spain celebrated it ...Участвайте в конкурса
викторина

Колко добре познавате европейската култура и традиции? Участвайте във викторината, за да спечелите вкусни кошници, пълни с местни европейски деликатеси!


Към викторината

Ръководство за участници

Ние поканихме трима блогъри и двама фотографи в Шарлероа, Белгия, за да ви дадат насоки за участие. Този град пострада от постиндустриалната криза и разработва многобройни проекти за градска среда с цел обновяване на центъра на града. Фондовете на ЕС, чрез които се съфинансират различни проекти, играят важна роля за това преобразуване.
Ето защо всички ние се срещнахме на Quai10, културен център, който отвори врати само преди година. Гледайте видеото, за да научите повече за историята на Шарлероа, и слушайте подкастовете, за да научите полезни съвети и трикове от тези талантливи професионалисти. Разберете как те са подходили към своята тема!
Сега е ваш ред! Разкажете историите си чрез вашите снимки и/или публикации в блогове.

Отворени дни на проекта на ЕС

Tweets

More tweets