Допълнителни

 

Какво е направил ЕС за вас? Сега е моментът да разберете! Разгледайте картата по-долу.
Елате на Дните на отворените врати за проектите на ЕС, за да видите какво прави ЕС, за да помогне за подобряването на вашия регион.
Изберете най-добрите кадри на проект, финансиран от ЕС, и ги изпратете за фотоконкурса. Те биха могли да започнат да обикалят Европа в пътуваща фотоизложба!
Напишете разказ за проект, финансиран от ЕС, и участвайте в конкурса за блог, за да спечелите незабравимо обучение по комуникации на ЕС.
Проверете знанията си за регионите и храните на ЕС и спечелете сладки награди!

конкурса за блогъри

Kaunas II

I´m back home, to my north. And I have had to face a question which r ...

My EVS in Denmark: it is never too late to find yourself

Life is a series of wrong calculations, plans that will not be put into pra ...

Training in post-harvest processes

The objective of training in both Haiti and Guadeloupe is the improvement o ...Участвайте в конкурса
викторина

Колко добре познавате европейската култура и традиции? Участвайте във викторината, за да спечелите вкусни кошници, пълни с местни европейски деликатеси!


Към викторината

Ръководство за участници

Ние поканихме трима блогъри и двама фотографи в Шарлероа, Белгия, за да ви дадат насоки за участие. Този град пострада от постиндустриалната криза и разработва многобройни проекти за градска среда с цел обновяване на центъра на града. Фондовете на ЕС, чрез които се съфинансират различни проекти, играят важна роля за това преобразуване.
Ето защо всички ние се срещнахме на Quai10, културен център, който отвори врати само преди година. Гледайте видеото, за да научите повече за историята на Шарлероа, и слушайте подкастовете, за да научите полезни съвети и трикове от тези талантливи професионалисти. Разберете как те са подходили към своята тема!
Сега е ваш ред! Разкажете историите си чрез вашите снимки и/или публикации в блогове.

Отворени дни на проекта на ЕС

Tweets

More tweets