Stuur naar een vriend  Normale tekstgrootte  Tekstgrootte 200%

Het regionaal beleid in uw land

Klik op een land om meer te weten te komen over de financieringsprioriteiten, de organisaties die verantwoordelijk zijn voor het beheer van de programma’s en de activiteiten die gefinancierd worden.

Wat is het regionaal beleid?

De EU wil met het regionaal beleid de grote economische, sociale en territoriale verschillen tussen de Europese regio's verkleinen. Op termijn kunnen deze verschillen afbreuk doen aan de hoekstenen van de EU, zoals de interne markt en de euro.

Meer lezen...

Evenementen

Alle evenementen >

Video’s

Investing in regions makes a stronger EU

12/10/2010

This video provides an overall view of the European Union’s cohesion policy, real results it has helped achieve in the field and its future prospects.

Alle video’s >

Publicaties Abonneren

Vijfde verslag over de economische, sociale en territoriale cohesie

Vijfde verslag over de economische, sociale en territoriale cohesie01/11/2010

De EU publiceert om de drie jaar een verslag over de economische, sociale en territoriale cohesie. Dat beschrijft in detail de geboekte vooruitgang en wat de EU en de nationale en regionale regeringen daarvoor hebben gedaan. Zopas is het vijfde cohesieverslag verschenen.
De belangrijkste onderwerpen uit dit verslag zijn:

1. een analyse van regionale ongelijkheden
2. de bijdrage van de EU en de nationale en regionale regeringen
3. de impact van het cohesiebeleid
4. het cohesiebeleid na 2013

Alle publicaties >

Top
Österreich Belgique/België Bulgaria Kypros Česká Republika Danmark Eesti Suomi/Finland France Deutschland Ellada Magyarország Ireland Italia Latvija Lietuva Luxembourg (G-D) Malta Nederland Polska Portugal România Slovensko Slovenija España Sverige United Kingdom Portugal Spain France