Küldje el az oldalt ismerősének  Normál betűméret  Legnagyobb betűméret

Regionális politika az Ön országában

Kattintson az országra, ha többet szeretne megtudni a finanszírozási prioritásokról, a programok irányításáért felelős szervezetekről és a finanszírozásban részesülő tevékenységekről!

Mit jelent a regionális politika?

Az Európai Unió regionális politikájának célja az európai régiók között máig fennálló jelentős gazdasági, szociális és területi egyenlőtlenségek csökkentése. Ha ezek az egyenlőtlenségek nem szűnnek meg, az alapjaiban gyengíti meg az EU-t, ideértve kiterjedt egységes piacát és valutáját, az eurót is.

További részletek...

Események

Minden esemény >

Videók

Investing in regions makes a stronger EU

12/10/2010

This video provides an overall view of the European Union’s cohesion policy, real results it has helped achieve in the field and its future prospects.

Minden videó >

Kiadványok Feliratkozás

Ötödik jelentés a gazdasági, társadalmi és területi kohézióról

Ötödik jelentés a gazdasági, társadalmi és területi kohézióról01/11/2010

Az EU háromévente jelentést tesz közzé a gazdasági, társadalmi és területi kohézió terén elért előrehaladásról, amelyben kitér az uniós, nemzeti és regionális kormányok szerepére is. A Bizottság a közelmúltban tette közzé az ötödik kohéziós jelentést.
A jelentés főbb témái:

1. a regionális különbségek elemzése
2. az EU, a tagállami és a regionális kormányok szerepe a kohézió erősítésében
3. a kohéziós politika hozadékai
4. a kohéziós politika 2013 után

Minden kiadvány >

Top
Österreich Belgique/België Bulgaria Kypros Česká Republika Danmark Eesti Suomi/Finland France Deutschland Ellada Magyarország Ireland Italia Latvija Lietuva Luxembourg (G-D) Malta Nederland Polska Portugal România Slovensko Slovenija España Sverige United Kingdom Portugal Spain France