Deze website is gearchiveerd sinds 12/08/2009
12/08/2009
Print versionDecrease textIncrease text

Uw bijdragen: Privacy

Ter informatie van belangstellenden heeft de Commissie alle reacties van organisaties en privépersonen op de website over de CO 2-uitstoot van auto's geplaatst, behalve indien zijuitdrukkelijk tegen de publicatie ervan bezwaar hebben gemaakt.

De reacties en bijdragen van privépersonen worden in de regel anoniem op de website van de Commissie gezet. Hun naam en contactgegevens worden weggelaten en alleen hun land wordt vermeld. Privépersonen die toch hun naam en contactgegevens op de website vermeld wilden zien, werden uitdrukkelijk verzocht dit aan de Commissie te vragen bij het versturen van hun reactie.

De Commissie heeft de reacties op deze website geplaatst in de vorm waarin zij deze heeft ontvangen. Zij zouden daarom geen vertrouwelijke informatie mogen bevatten.

Op deze raadpleging waren de regels met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens van toepassing. De privacyverklaring

beschrijft hoe uw persoonsgegevens zijn verwerkt.

Nadere informatie over het proces vanaf de raadpleging tot en met de aanneming van definitieve wetgeving vindt u hier: http://ec.europa.eu/environment/air/transport/co2/co2_home.htm
Laatste bijwerking: 16/02/2009  |Naar boven