Sivusto on arkistoitu (12/08/2009)
12/08/2009
Print versionDecrease textIncrease text

Palaute ja yksityisyyden suoja

Komissio on julkaissut kaikki yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä saadut vastaukset autojen hiilidioksidipäästöjä käsittelevällä verkkosivustolla, elleivät lähettäjät ole sitä nimenomaisesti kieltäneet.

Yksityisiltä henkilöiltä saatu palaute on kuitenkin pääsääntöisesti julkaistu nimettömänä . Lähettäjän tiedoista on julkaistu ainoastaan asuinmaa. Jos palautteen antaja on halunnut, että hänen nimensä ja yhteystietonsa julkaistaan verkkosivustolla palautteen yhteydessä, hänen on täytynyt nimenomaisesti ilmoittaa tästä komissiolle palautetta lähettäessään.

Komissio on julkaissut verkkosivustolle toimitetut kommentit siinä muodossa, jossa ne on vastaanotettu. Niissä ei tämän vuoksi pitäisi olla luottamuksellisia tietoja.

Kuulemisessa on noudatettu tietosuojasääntöjä. Henkilötietojen käsittelyä selvitetään erityisissä tietosuojaperiaatteissa pdf - 17 KB [17 KB]

.

Lisätietoa, kuinka menettely etenee kuulemisesta lopullisen lainsäädännön hyväksymiseen on ympäristöasioiden pääosaston verkkosivustolla.

Viimeisin päivitys: 16/02/2009  |Sivun alkuun