Osal listujaportaali

Erasmus+ -ohjelman hankkeiden hallinnointi tapahtuu osallistujaportaalin avulla. Kaikkien organisaatioiden ja asiantuntijoiden, jotka aikovat osallistua Erasmus+ -ohjelmaan, on rekisteröidyttävä osallistujaportaaliin.

Portaalissa on erilaisia toimintoja, palveluja ja välineitä, joiden avulla osallistujat voivat jättää hakemuksen sekä seurata ja hallinnoida ehdotuksia ja/tai hankkeita verkossa.

Portaaliin rekisteröityminen edellyttää, että käyttäjä luo ensin käyttäjätilin Euroopan komission todennuspalveluun (EU Login).

Lisätietoa portaalin käytöstä on portaalin Usein kysyttyä -osiossa ja käyttöoppaassa.

PIC-koodi (Participant Identification Code)

Osallistujaportaaliin rekisteröityvät organisaatiot saavat osallistujan tunnistuskoodin (nk. PIC-koodi). Rekisteröityneiden organisaatioiden ei tarvitse ilmoittaa oikeudellista ja taloudellista asemaansa koskevia perustietoja erikseen kunkin hakemuksen osalta. Rekisteröityminen ei ole kuitenkaan pakollista.

Jotta organisaatiosi saisi PIC-koodin, sen on ensin perustettava käyttäjätili Euroopan komission todennuspalveluun (EU Login). Lisätietoa käyttäjätilin perustamisesta on portaalin Usein kysyttyä -osiossa ja käyttöoppaassa.

Unohtunut PIC-koodi

Jos et muista PIC-tunnistuskoodia, toimi Usein kysyttyä -osion ohjeiden mukaisesti.

Jaa tämä sivu