Distance Calculator

Pentru acordarea de sprijin financiar în vederea acoperirii costurilor de călătorie în cadrul programului Erasmus+, distanțele trebuie calculate cu ajutorul calculatorului de distanțe.

Acest instrument nu a fost conceput pentru a-i ajuta pe utilizatori să stabilească câtă finanțare ar putea primi; sumele depind de diverși factori, inclusiv de costurile administrative suportate de organizațiile participante și de agențiile naționale.

În formularele de cerere și de raportare, intervalul corespunzător distanței trebuie ales pe baza distanței exprimate în km.

Calculatorul de distanțe este destinat organizațiilor care participă la programul Erasmus+. Ele pot calcula astfel distanțele de călătorie în vederea acordării de sprijin persoanelor fizice.

Instrucțiuni

Pentru a utiliza calculatorul, urmați instrucțiunile de mai jos:

  1. Începeți să introduceți o locație în câmpul „De la:”
    Când se afișează lista cu locații, faceți clic pe cea corectă.
  2. Efectuați aceleași operațiuni în cazul câmpului „La:".
  3. Pentru a obține distanța în kilometri, faceți clic pe butonul „Calculează”.

 

Dacă nu selectați nimic în câmpurile „De la” și „La”, nu se va afișa niciun rezultat.

Dacă rezultatul afișat este „NaN”, faceți clic pe butonul „Reîmprospătare” al browserului și repetați instrucțiunile de mai sus.

Pentru mai multe informații cu privire la regulile de finanțare, consultați Ghidul programului Erasmus +.

 

Dacă întâmpinați probleme în a vizualiza calculatorul de distanțe, puteți accesa o versiune alternativă pe site-ul Educație și formare. V-am fi recunoscători dacă ne-ați transmite în ce constă problema și ce browser (inclusiv versiunea) și sistem de operare ați utilizat, prin intermediul formularului pentru comentarii.