Distance Calculator

Voor de aanvraag van een reiskostenvergoeding in het kader van Erasmus+ moet u de afstand berekenen met de afstandscalculator.

De calculator is niet bedoeld voor particulieren. Met deze tool kunnen organisaties en agentschappen nagaan hoeveel financiering zij zullen ontvangen. Deze bedragen zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de administratieve kosten voor de deelnemende organisaties en de nationale agentschappen.

Op basis van de afstand in kilometers, moet bij de aanvraag en in de verslagen de juiste afstandscategorie worden gekozen.

De afstandscalculator is bedoeld voor organisaties die deelnemen aan Erasmus+ en de bijdrage in de reiskosten voor particulieren moeten berekenen.

Instructies

Hoe gebruikt u de calculator?

  1. Vul om te beginnen een plaats in bij "Van"
    en kies de juiste plaats uit de lijst van suggesties die u krijgt.
  2. Doe hetzelfde bij "Naar" .
  3. Klik op "Berekenen" en u krijgt de afstand in kilometers.

 

Als u bij "Van" of Naar" niet een van de suggesties uit de lijst kiest, zult u geen resultaat krijgen.

Krijgt u een foutmelding, ververs dan de pagina en probeer het opnieuw volgens de instructies hierboven.

Meer informatie over de financieringsregels vindt u in de programmagids van Erasmus+.

 

Verschijnt de afstandscalculator niet goed op uw scherm, probeer dan de alternatieve versie op de website over onderwijs en opleiding. We stellen feedback op prijs, dus als er iets fout gaat kunt u ons uw probleem melden via het feedbackformulier. Zet er ook bij welke browser (incl. de versie) en welk besturingssysteem u gebruikt.