Distance Calculator

Az Erasmus+ program keretében nyújtott utazási támogatás összegét a távolságkalkulátor segítségével kell kiszámítani.

Ez az eszköz nem arra szolgál, hogy a jelentkezők meghatározzák a majdani finanszírozás összegét – ez utóbbi különböző tényezőktől függ, ideértve a részt vevő szervezeteknél és a nemzeti irodáknál felmerülő adminisztratív költségeket.

A megfelelő távolsági tartományt a kilométerben kifejezett távolság alapján kell kiválasztani a pályázati és a jelentéstételi űrlapon.

A távolságkalkulátor az Erasmus+ programban részt vevő szervezeteknek nyújt segítséget ahhoz, hogy kiszámítsák a pályázóknak nyújtandó támogatás alapjául szolgáló utazási távolságot.

Használati utasítás

A távolságkalkulátor használatához tegye a következőket:

  1. Kezdje el begépelni a földrajzi hely nevét a „From:” (Indulás helye) mezőbe,
    majd a legördülő listáról válassza ki a megfelelő települést/kerületet stb.
  2. Ugyanezzel a módszerrel válassza ki az érkezés helyét is a „To:” (Érkezés helye) mezőben.
  3. Kattintson a „Calculate” (Kiszámítás) gombra a távolság megjelenítéséhez (figyelem: a távolság kilométerben lesz megadva).

 

Ha nem kattint rá valamelyik földrajzi helyre a legördülő listán akár a „From:” (Indulás helye), akár a „To:” (Érkezés helye) mezőben, a távolságszámítás nem lesz eredményes.

Ha a távolság helyett az jelenik meg, hogy „NaN”, kérjük, frissítse az oldalt, és végezze el újra a fent ismertetett lépéseket.

Ha részletesen szeretne tájékozódni a finanszírozás feltételeiről, kérjük, olvassa el a programkalauzt (Erasmus+ – Pályázati útmutató).

 

Ha nem tudja megjeleníteni a képernyőn a távolságkalkulátort, próbálja igénybe venni a szolgáltatás egy másik változatát, amely az oktatást és képzést bemutató weboldalon található. Kérjük, hogy ha technikai akadályba ütközött, a visszajelzésre szolgáló űrlapunkon írja le nekünk a problémát, és közölje velünk, melyik böngészőprogramot (és annak melyik verzióját) használta, és hogy számítógépe melyik operációs rendszerrel működik.