Kruimelpad

Erasmus+

Deze pagina heeft betrekking op de oproep tot het indienen van Erasmus+-voorstellen voor 2014. Binnenkort wordt de informatie aangepast aan de nieuwe oproep voor 2015. Zolang dat nog niet is gebeurd , kunt u het best de Engelse versie van deze pagina raadplegen.

 

Programmagids Erasmus+ gepubliceerd

De in januari 2014 gepubliceerde programmagids van Erasmus+pdf(4.92 Mb) Bekijk deze link in een andere taal  is bestemd voor organisaties die in 2014 in aanmerking willen komen voor steun. Aanvragers die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met hun nationale agentschap.

Op 27 februari 2014 is versie 2 van de programmagids verschenen. De belangrijkste wijzigingen zijn:

  • De begindatum van uitwisselingsprojecten voor hoger onderwijs, beroepsonderwijs en -opleiding, middelbaar onderwijs en volwassenenonderwijs is vervroegd (deel B).
  • De link naar het deelnemersportaal is gecorrigeerd (deel C).
  • De selectieprocedure voor gezamenlijke mastertitels is herzien (bijlage 1).

Versie 3 van de programmagids is op 9 april 2014 verschenen, met als enige wijziging de verschuiving van de uiterste aanvraagdatum voor sportieve activiteiten van 15 mei 2014 naar 26 juni 2014.

De Duitse vertaling van de gids werd op 28 april 2014 gecorrigeerd wat betreft het minimumaantal deelnemende organisaties en landen voor samenwerkingspartnerschappen op sportgebied (blz. 208 van de Duitse versie).

Als verschillende taalversies elkaar tegenspreken, heeft de Engelse versie voorrang. Controleer hierpdf(184 kB) Bekijk deze link in een andere taal  de correcties van vertalingen.

Organisaties wordt verzocht hun aanvragen online in te dienen bij het nationale agentschap van hun land, of bij het Uitvoerend agentschap onderwijs, audiovisuele media en cultuur (EACEA) in Brussel.EACEA

Individuen kunnen niet direct een beurs aanvragen en moeten zich in eerste instantie wenden tot hun universiteit, school of organisatie.

 
 

 

How can we help?