Navigacijska pot

Nova podoba portala Europa - 18/09/2009

Posnetek nove domače strani portala Europa © EC

Nove navigacijske možnosti in postavitev strani za lažje iskanje po portalu Europa v vseh uradnih jezikih EU.

Europa je uradno spletišče Evropske unije, kjer se ponavadi najprej iščejo informacije o Evropski uniji. Portal poleg informacij o evropskih institucijah in zakonodaji ponuja tudi praktične nasvete, na primer pri selitvi v drugo državo EU ali kako do finančnih sredstev EU. Na spletišču so tudi informacije o ukrepih EU in njihovih koristih.

Z več kot 6 milijoni strani je portal Europa med največjimi portali na svetu. Zato je včasih težko najti določeno informacijo. Vstopne strani portala so zdaj uporabniku prijaznejše, postavitev strani je enostavnejša, spletišče ima 6 glavnih tem, ki upoštevajo potrebe uporabnikov.

Vse strani portala zdaj vsebujejo navigacijski meni za lažje in preglednejše premikanje po spletišču. S klikom logotipa portala se lahko hitro vrnete na domačo stran s katerega koli mesta na portalu. Na voljo bo pomoč v živo v angleščini, francoščini in nemščini.

Vsebino portala smo želeli uporabnikom predstaviti na preglednejši način, zato smo zakonodajo in zahtevnejše strokovne vsebine ločili od splošnejšega gradiva, da bi obiskovalci lažje našli, kar iščejo.

Še naprej si bomo prizadevali za izboljšanje spletišča, zato bomo veseli povratnih informacij glede morebitnih težav pri uporabi novih strani ali novosti, ki vam niso všeč. Z vašim sodelovanjem bomo lahko pripravili takšne strani, kot si jih želite ali jih potrebujete.

Med prehodom na novo postavitev boste mogoče naleteli na kakšno neprijetnost, vendar upamo, da bo čim manjša. Hvala za vašo pozornost in razumevanje.

EUROPA - Portal Evropske unije

Različica z močnim kontrastom Normalna velikost črk Povečaj črke za 200 odstotkov pošlji prijatelju natisni stran

 

Ste našli želene informacije?

Da Ne

Kaj ste iskali?

Ali imate kakšne predloge?

Uporabne povezave