Cale de navigare

O imagine nouă pentru site-ul Europa - 18/09/2009

Captură de ecran cu prima pagină a noului site Europa © CE

Cu noul meniu de navigare şi noul design veţi găsi mai uşor informaţia pe care o căutaţi în paginile principale ale site-ului UE, în toate limbile oficiale.

Europa – site-ul oficial al UE – este, în general, primul loc spre care se îndreaptă cetăţenii pentru a obţine informaţii despre Uniunea Europeană. Pe lângă date despre instituţiile şi legislaţia UE, acesta oferă şi sfaturi practice pe diverse teme, de exemplu, emigrarea în alt stat membru sau accesarea fondurilor. Site-ul îi prezintă şi pe beneficiarii acţiunilor UE, indicându-vă şi modalităţile prin care puteţi deveni unul dintre ei.

Cu peste 6 milioane de pagini, portalul Europa este unul dintre cele mai mari site-uri de internet din lume. Prin urmare, nu este deloc de mirare dacă, uneori, este greu să găseşti exact informaţia pe care o cauţi. Pentru ca paginile de acces să fie mai uşor de utilizat, am simplificat designul, împărţind site-ul în 6 mari secţiuni reflectând nevoile utilizatorului.

Meniul de navigare va fi afişat pe toate paginile, pentru o mai bună orientare pe site. Indiferent pe ce pagină v-aţi afla, făcând clic pe logo-ul Europa vă puteţi întoarce rapid pe prima pagină. În plus, vizitatorii vor putea beneficia şi de funcţia „ajutor navigare ”, disponibilă în limbile engleză, franceză şi germană.

Ideea care a stat la baza acestei noi concepţii a fost legată de restructurarea conţinutului existent într-un mod mai raţional. Cu alte cuvinte, am încercat să separăm legislaţia şi materialele tehnice complexe de informaţiile mai generale, pentru a-i ajuta pe utilizatori să găsească mai uşor ceea ce caută.

Dorim să ne îmbunătăţim în continuare site-ul, prin urmare vă rugăm să utilizaţi formularul pentru sugestii dacă întâmpinaţi probleme cu noile pagini sau dacă mai sunt şi alte lucruri pe care aţi dori să le vedeţi pe site. Reacţiile pe care le primim ne vor ajuta să transformăm paginile în aşa fel încât acestea să corespundă aşteptărilor dumneavoastră.

În perioada de trecere de la vechiul la noul site este posibil să întâmpinaţi unele blocaje, dar sperăm că nu vor exista probleme majore. Vă mulţumim pentru răbdare şi înţelegere.

EUROPA - Portalul Uniunii Europene

Contrast puternic Setează pagina la dimensiunea normală a literei Măreşte dimensiunea literei cu 200% Trimite pagina unui prieten Tipăreşte pagina

 

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

Da Nu

Ce informaţii aţi căutat?

Sugestiile dumneavoastră:

Linkuri utile