Kruimelpad

Europa-website krijgt facelift - 18/09/2009

De nieuwe homepage van Europa © EC

Dankzij een nieuwe indeling en opmaak vindt u sneller uw weg op de EU-website – in alle officiële EU-talen.

Europa, de officiële website van de EU, is meestal de eerste plaats waar iemand op zoek gaat naar informatie over de Europese Unie. U vindt er bijvoorbeeld informatie over de EU-instellingen, de EU-wetgeving, het verhuizen naar een ander EU-land, het aanvragen van subsidie, enz. De website laat ook zien wie er eigenlijk baat heeft bij de EU en waarom.

Met meer dan zes miljoen pagina's is Europa een van de grootste websites ter wereld. Het wekt dan ook nauwelijks verbazing dat het soms moeilijk is bepaalde informatie terug te vinden. Om makkelijker wegwijs te worden, hebben we de opmaak van de hoogste niveaus eenvoudiger gemaakt door de site in zes rubrieken te verdelen die beter aansluiten bij uw verwachtingen.

Het navigatiemenu verschijnt op alle pagina's zodat u minder snel de weg kwijtraakt. Door op het Europa-logo te klikken, kunt u altijd weer snel terugkeren naar de homepage. Heeft u hulp nodig bij het zoeken ? Er is navigatiehulp beschikbaar in het Engels, Frans en Duits.

Met het nieuwe ontwerp is gestreefd naar een logischer indeling van bestaande inhoud: wetgeving en ingewikkeld technisch materiaal zijn gescheiden van algemenere informatie. Bovendien krijgt de bezoeker meer hulp op zijn speurtocht naar informatie.

We willen de site blijven verbeteren. Aarzel dus niet om feedback te geven als u problemen heeft met de nieuwe website of als u suggesties heeft. Met uw hulp kunnen wij onze website immers beter op uw behoeften afstemmen.

Tijdens de overschakeling op de nieuwe opmaak kunt u zo nu en dan op foutjes stuiten, maar hopelijk blijft het daarbij. Wij danken u voor uw geduld en begrip.

EUROPA - De portaalsite van de Europese Unie

Zwarte achtergrond Normale tekstgrootte Tekstgrootte 200% Stuur naar een vriend Pagina afdrukken

 

Gevonden wat u zocht?

Ja Nee

Wat zocht u?

Heeft u nog opmerkingen?

Nuttige links