Διαδρομή πλοήγησης

Ο Europa με νέα εμφάνιση - 18/09/2009

Η νέα αρχική σελίδα του Europa © EC

Με νέο σύστημα πλοήγησης και νέα διάταξη, οι ιστοσελίδες της ΕΕ είναι περισσότερο εύχρηστες, και μάλιστα σε όλες τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ.

Ο Europa, ο επίσημος δικτυακός τόπος της ΕΕ, είναι συνήθως το πρώτο μέρος όπου ανατρέχουν όσοι αναζητούν πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκτός του ότι καλύπτει τα θεσμικά όργανα και τη νομοθεσία της ΕΕ, παρέχει πρακτικές πληροφορίες για θέματα όπως η μετακίνηση σε άλλο κράτος μέλος ή οι δυνατότητες χρηματοδότησης. Περιέχει επίσης στοιχεία για το ποιος και πώς επωφελείται από τις δράσεις της Ένωσης.

Ο Europa, με περισσότερες από 6 εκατομμύρια σελίδες, είναι ένας από τους μεγαλύτερους δικτυακούς τόπους παγκοσμίως και γιαυτό ορισμένες φορές μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη η εξεύρεση μιας πολύ συγκεκριμένης πληροφορίας. Για να γίνουν περισσότερο φιλικές προς το χρήστη οι ιστοσελίδες του, απλουστεύσαμε τη διάταξη χωρίζοντας το περιεχόμενο σε έξι κύριες ενότητες.

Το μενού πλοήγησης θα εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες, ώστε ο επισκέπτης να μετακινείται ευκολότερα μέσα στον δικτυακό τόπο χωρίς να χάνεται. Κάνοντας κλικ στον λογότυπο Europa μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα από οποιοδήποτε σημείο της πύλης. Επίσης, υπάρχει βοήθεια για την πλοήγηση διαθέσιμη στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά.

Στόχος του νέου σχεδιασμού είναι η ορθολογικότερη διάρθρωση του περιεχομένου, για παράδειγμα, η ξεχωριστή παρουσίαση της νομοθεσίας και των σύνθετων τεχνικών θεμάτων από τις πληροφορίες για το ευρύ κοινό, έτσι ώστε η αναζήτηση να είναι φιλικότερη προς τους χρήστες.

Επιθυμία μας είναι η συνεχής βελτίωση του δικτυακού τόπου, και για το λόγο αυτό μπορείτε να μας ενημερώνετε για τυχόν προβλήματα που παρουσιάζουν οι νέες ιστοσελίδες, ή να μας υποδεικνύετε τυχόν νέα θέματα που θα θέλατε να περιληφθούν σ΄αυτές. Τα σχόλιά σας θα μας βοηθήσουν να προσαρμόσουμε απόλυτα τις σελίδες στις ανάγκες σας.

Η μετάβαση στη νέα διάταξη ίσως σας δημιουργήσει κάποια μικροπροβλήματα, τίποτε το σημαντικό ελπίζουμε! Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.

EUROPA - Η δικτυακή πύλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επιλέξτε υψηλή αντίθεση Επιλέξτε κανονικό μέγεθος γραμματοσειράς Αυξήστε το μέγεθος κατά 200% Στείλτε σε ένα φίλο Εκτύπωση

 

Βρήκατε την πληροφορία που ζητούσατε;

Ναι Όχι

Ποια πληροφορία ζητούσατε;

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Χρήσιμοι σύνδεσμοι