Navigacijska pot

Fotografiraj projekt - 16/07/2012

Fantiča se na lopati traktorja igrata z avtomobilskim volanom © EU

S fotografijo projekta, ki so ga z evropskimi sredstvi financirali v vaši regiji, lahko na nagradnem natečaju osvojite fotografsko opremo v vrednosti 1 000 EUR in potovanje za dva v Bruselj.

To poletje preskusite svoje fotografsko znanje in nam pošljite fotografije regionalnih projektov, financiranih s sredstvi EU.

Fotografirate lahko samo projekte, ki jih financira evropski regionalni sklad za razvoj ali kohezijski sklad. Na slikah mora biti vidna tabla, ki prikazuje zastavo EU in informacije o financiranju projekta.

Regionalna sklada pomagata manj razvitim regijam v EU pri modernizaciji in spopadanju z izzivi globalizacije. Sredstva se denimo uporabljajo za usposabljanje lokalne delovne sile, spodbujanje podjetništva, izboljšanje infrastrukture in varstvo okolja.

Na natečaju lahko sodelujejo English zaposleni pri podjetju, ki prejema regionalna sredstva EU, ali posamezniki – na voljo sta dve različni kategoriji. Za prijavo na natečaj morate biti član spletne skupnosti Facebook.

Najprej poiščite projekt – v domači ali drugi regiji.

Jeseni bosta v vsaki kategoriji izbrana dva zmagovalca. Enega bo izbralo občinstvo s spletnim glasovanjem (od 27. avgusta do 7. septembra).

Drugega zmagovalca bo izbrala žirija, ki bo ocenila umetniško vrednost, ustvarjalnost in pomen projekta za regionalno politiko EU.

Zmagovalci bodo prejeli 1 000 EUR za nakup digitalne fotografske opreme in potovanje za dva v Bruselj med evropskim tednom regij in mest English (8.–11. oktober).

Doma in v tujini bodite pozorni na projekte in imejte fotografski aparat pri sebi. Fotografije lahko pošljete do konca avgusta.

Informacije o natečaju na Facebooku English

Več o regionalni politiki EU

Različica z močnim kontrastom Normalna velikost črk Povečaj črke za 200 odstotkov pošlji prijatelju natisni stran

 

Ste našli želene informacije?

Da Ne

Kaj ste iskali?

Ali imate kakšne predloge?

Uporabne povezave