Kruimelpad

Twee jongens spelen met een autostuur in de graafbak van een tractor © EU

Neem foto's van een door de EU gefinancierd project in uw regio en maak kans op 1.000 euro aan fotomateriaal en een reis naar Brussel.

Laat uw fototalent zien en stuur ons deze zomer uw beste foto's met als thema "regionale EU-steun in actie".

De foto's moeten projecten weergeven die financiële steun krijgen uit het Europees Fonds voor regionale ontwikkeling (EFRO) of het Cohesiefonds. Op de foto moet het projectlogo te zien zijn - dit staat op een bord met de EU-vlag en informatie over de financiering van het project.

Bovengenoemde fondsen helpen minder ontwikkelde regio's in de EU bij de modernisatie en aanpassing aan de geglobaliseerde wereldeconomie. Met die steun worden o.a. arbeidskrachten in de regio opgeleid, wordt ondernemerschap bevorderd, infrastructuur verbeterd en het milieu beschermd.

Er zijn twee categorieën: u kunt meedoen English als medewerker van een project dat regionale steun van de EU ontvangt, of als onafhankelijke deelnemer. U heeft wel een Facebook-account nodig.

Om te beginnen moet u een project in uw regio of daarbuiten vinden.

Dit najaar worden in elk van de categorieën twee winnaars gekozen, waarvan één via een online publieksstemming (van 27 augustus tot 7 september).

Een jury kiest de twee andere winnaars. De foto's worden beoordeeld op esthetiek, creativiteit en relevantie voor het regionaal beleid van de EU.

Elke winnaar krijgt 1.000 euro, te besteden aan digitale fotoapparatuur, en een reis voor twee naar Brussel tijdens de Europese week van regio's en steden English (8-11 oktober).

Of u nu thuis of op reis bent, hou uw ogen open voor projecten en uw camera bij de hand. U kunt uw foto's inzenden tot eind augustus.

Informatie over de website op Facebook English

Meer over het regionaal beleid van de EU

Zwarte achtergrond Normale tekstgrootte Tekstgrootte 200% Stuur naar een vriend Pagina afdrukken

 

Gevonden wat u zocht?

Ja Nee

Wat zocht u?

Heeft u nog opmerkingen?

Nuttige links