Navigointipolku

Kuvaa EU-hanke ja osallistu kilpailuun - 16/07/2012

Kaksi poikaa istuu puskutraktorin kauhassa ja leikkii auton ohjauspyörällä © EU

Ota valokuva alueellasi EU-tuella rahoitetusta hankkeesta – voit voittaa 1 000 euron arvosta kameravarusteita ja kahden hengen matkan Brysseliin.

Näytä kykysi valokuvaajana ja lähetä meille otoksesi jostakin EU:n tuella rahoitetusta alueellisesta hankkeesta.

Kilpailutöiden on kuvattava hankkeita, jotka saavat tukea Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) tai koheesiorahastosta. EU-rahoitteiset hankkeet tunnistaa kyltistä, jossa on EU:n lippu ja tiedot rahoituksesta. Kyltin on näyttävä kilpailukuvasssa.

EU antaa taloudellista tukea vähemmän kehittyneille alueilleen, jotta ne voivat uudistua ja pystyä vastaamaan globaalistuneen maailmantalouden haasteisiin. Rahoituksen avulla mm. kohennetaan paikallisen työvoiman ammattitaitoa, tuetaan yrittäjyyttä, parannetaan infrastruktuuria ja suojellaan ympäristöä.

Kilpailussa English on kaksi sarjaa: toinen EU-tukea saavien organisaatioiden työntekijöille ja toinen yleisön edustajille. Kilpailu järjestetään Facebookissa.

Tietoa eri alueilla toteutettavista hankkeista voi hakea komission hanketietokannasta.

Kummassakin kilpailusarjassa valitaan syksyllä kaksi voittajaa. Toinen kummankin sarjan voittajista valitaan verkossa yleisöäänestyksellä (27.8.–7.9.).

Palkintolautakunta valitsee toisen voittajan. Valokuvien arviointiperusteita ovat esteettiset näkökohdat, luovuus ja osuvuus EU:n aluepolitiikan näkökulmasta.

Jokainen voittaja saa 1 000 euron lahjakortin digitaalikameravarusteille ja matkan kahdelle Brysseliin Euroopan alueiden ja kuntien teemaviikolla English (8.–11.10.).

Liikuitpa sitten kotikulmillasi tai ulkomailla, ota kamera mukaan ja pidä silmät auki. Kilpailutyöt on toimitettava elokuun loppuun mennessä.

Tietoa kilpailusta Facebookissa English

EU:n aluepolitiikka – lisätietoa

Valitse suurikontrastinen versio Aseta sivu normaalikokoiselle fontille Kasvata fontin kokoa 200 prosentilla Lähetä sivu Tulosta sivu

 

Löysitkö etsimäsi tiedon?

Kyllä En

Mitä tietoa etsit?

Kerro ehdotuksesi.

Hyödyllisiä linkkejä