Cale de navigare

Comisarul Reding, într-o dezbatere on-line privind viitorul Europei - 14/01/2014

Viviane Reding © UE

La data de 16 ianuarie, ora 20.00 CET, vicepreședintele Comisiei, Viviane Reding, va discuta în direct cu cetățenii europeni pe YouTube.

UE dorește să afle ce credeți despre provocările cu care ne confruntăm în Europa, inclusiv despre efectele crizei economice, drepturile care ne revin în calitate de cetățeni și viitorul UE.

Pentru a participa la dezbatere, vă invităm să vă postați întrebările și comentariile pe Twitter, Facebook și Google+, utilizând hashtag-urile #askReding și/sau #eudeb8.

Euronews va modera dezbaterea și va selecta participanții din rândul cetățenilor care vor publica pe rețelele de socializare întrebările cele mai interesante și mai provocatoare. Dezbaterea va fi precedată de un interviu acordat în direct de comisarul Reding.

Dialogurile cu cetățenii în 2014

Dialogurile cu cetățenii au început în 2013, în cadrul Anului european al cetățenilor. Cu această ocazie, comisarii UE au participat la dezbateri organizate peste tot în Uniune privind drepturile cetățenilor și viitorul Europei.

Aceste dezbateri le oferă cetățenilor posibilitatea de a intra într-un dialog direct cu politicienii și de a discuta cu aceștia despre drepturile care le revin, despre Europa în care doresc să trăiască și despre așteptările pe care le au cu privire la Uniunea Europeană.

După mai mult de 30 de întâlniri găzduite de primării din diverse localități din UE, este timpul ca dezbaterea să se desfășoare on-line. Săptămâna trecută, comisarul Viviane Reding a stat de vorbă cu 5 dintre cei mai influenți bloggeri europeni. Joi este rândul celorlalți cetățeni să participe la discuție.

Dezbaterile vor continua în 2014, șapte fiind deja planificate în Danemarca, Regatul Unit, Spania, Franța, Țările de Jos, România și Belgia.

Urmăriţi dezbaterea în direct

Urmăriți în direct interviul acordat de comisarul Reding (Euronews)

Dezbatere on-line în direct cu comisarul european Reding - comunicat de presă

Dialoguri cu cetățenii English (en)

Dezbatere privind viitorul Europei English (en)

Anul european al cetățenilor 2013

Participați la dezbaterea lansată de UE

Contrast puternic Setează pagina la dimensiunea normală a literei Măreşte dimensiunea literei cu 200% Trimite pagina unui prieten Tipăreşte pagina

 

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

Da Nu

Ce informaţii aţi căutat?

Sugestiile dumneavoastră:

Linkuri utile