Sti

Reding vært for onlinedialog om Europas fremtid - 14/01/2014

Viviane Reding © EU

Den 16. januar kl. 20.00 vil Viviane Reding diskutere med borgerne i hele Europa live på YouTube.

EU vil gerne høre, hvad du mener om de udfordringer, vi alle står over for i Europa, herunder den økonomiske krise, vores rettigheder som EU-borgere, og hvor vi vil hen med Europa.

For at komme med i debatten skal du poste dine spørgsmål og kommentarer på Twitter, Facebook eller Google+ med disse hashtags: #askReding og/eller #eudeb8.

Euronews vil lede debatten og udvælge deltagere på grundlag af de mest interessante og udfordrende spørgsmål, der bliver postet på de sociale medier. Debatten følger efter et direkte "globalt interview" med kommissær Reding.

Borgerdialoger i 2014

Borgerdialogerne startede i 2013 som led i borgernes Europaår, hvor EU-kommissærer debatterede om borgernes rettigheder og Europas fremtid rundt om i EU.

Under disse debatter får folk mulighed for at tale direkte med politikerne om deres rettigheder som EU-borgere, hvilket Europa de gerne vil bo i, og deres forventninger til EU.

Efter mere end 30 møder på rådhuse rundt om i hele Europa er tiden inde til at tage debatten på nettet. I sidste uge diskuterede næstformand Viviane Reding med fem fremtrædende europæiske bloggere. På torsdag er debatten åben for alle europæere.

Drøftelserne fortsætter i 2014, hvor der er planlagt yderligere 7 debatter i Danmark, Storbritannien, Spanien, Frankrig, Holland, Rumænien og Belgien.

Se debatten live

Se interviewet med Reding (Euronews)

Pressemeddelelse – direkte onlinedialog med EU-kommissær Viviane Reding

Borgerdialoger English (en)

Debat om Europas fremtid English (en)

Borgernes Europaår 2013

Deltag i den europæiske debat

Vælg høj kontrast Normal skriftstørrelse Forstør skrift med 200 procent send til en ven udskriv siden

 

Fandt du det, du søgte?

Ja Nej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?

Nyttige links