Navigacijska pot

Pridružite se razpravi o prihodnosti EU - 13/08/2013

Komisarka Viviane Reding na razpravi v Berlinu © EU

Za vse, ki imajo mnenje o EU in njenih politikah, bodisi pozitivno bodisi negativno, je zdaj priložnost, da svoja stališča predstavijo osebno ali na spletu.

Evropski komisarji se že osem mesecev udeležujejo javnih razprav o prihodnosti EU. Razprave so bile do zdaj organizirane že v številnih mestih po vsej Evropi – od Varšave na Poljskem prek Ljubljane do Cádiza v Španiji.

Vendar jih še ni konec – svoja vprašanja lahko evropskim komisarjem v živo ali na spletu postavite še na 20 razpravah.

Zdaj imate priložnost, da s člani Evropske komisije spregovorite o svojih pravicah ter o tem, kakšno Evropo želite in kakšna so vaša pričakovanja za prihodnost Evropske unije.

Če vas bolj zanimajo pogledi mnenjskih voditeljev in drugih komentatorjev, preberite zadnje članke v tekoči razpravi o EU.

Na spletišču boste našli širok razpon mnenj o prihodnosti EU: denimo analizo pomena širitve EU za Balkan; zamisli za sodelovanje z javnostjo; in vizije glede reforme EU. Preberite mnenja drugih in dodajte svoj komentar.

Razprave potekajo v okviru evropskega leta državljanov. Prireditve v sklopu evropskega leta ozaveščajo o številnih pravicah, ki jih imajo državljani EU, ter spodbujajo dialog med državo, gospodarstvom in posamezniki.

Različica z močnim kontrastom Normalna velikost črk Povečaj črke za 200 odstotkov pošlji prijatelju natisni stran

 

Ste našli želene informacije?

Da Ne

Kaj ste iskali?

Ali imate kakšne predloge?

Uporabne povezave