Navigációs útvonal

Az EU jövője: vegyen részt Ön is az eszmecserében! - 13/08/2013

Viviane Reding biztos a berlini vitafórumon © EU

Önnek nagy valószínűséggel van véleménye az Unióról és szakpolitikáiról, legyen az negatív vagy pozitív. Ossza meg velünk gondolatait élőben vagy az interneten!

Az európai biztosok az elmúlt nyolc hónapban nyilvános vitafórumokat tartottak az EU jövője témájában. Az eszmecseréknek különböző – kisebb vagy nagyobb – európai városok szolgáltak székhelyül, a lengyelországi Varsótól a spanyolországi Cádizig.

Még mindig van lehetőség arra, hogy kérdéseit közvetlenül feltegye a biztosoknak, hiszen még legalább 20 hasonló rendezvényre kerül sor. Ha egyiken sem tud személyesen részt venni, küldje el kérdéseit e-mailben vagy kövesse figyelemmel bármelyik eseményt az interneten.

Itt az alkalom, hogy uniós politikusokkal közvetlenül eszmecserét folytasson az Önt megillető jogokról, illetve arról, milyen Európában szeretne élni a jövőben, és milyen elvárásai vannak az Európai Unióval szemben.

Ha tudni szeretné, mit gondolnak az EU-ról egyes véleményformálók és más hozzászólók, böngésszen a folyamatban lévő vitasorozathoz kapcsolódó friss cikkeink között.

A weboldalon különböző vélemények olvashatók az EU jövőjéről: mit jelent az uniós bővítés a Balkán számára, milyen módon lehet az Uniót közelebb hozni a polgárokhoz, milyen legyen az uniós reform stb. Olvassa el a cikkeket és fűzzön megjegyzést hozzájuk!

A vitasorozat apropóját a polgárok európai éve szolgáltatja. Az egész éven át tartó rendezvények az uniós polgársággal járó jogokat ismertetik, illetve párbeszédet ösztönöznek a döntéshozók, a vállalatok és a magánszemélyek között.

Kontrasztos megjelenítés Normál betűméret Legnagyobb betűméret Küldje el az oldalt ismerősének Oldal nyomtatása

 

Megtalálta-e a keresett információt?

Igen Nem

Milyen információt keresett?

Van-e észrevétele vagy javaslata a honlappal kapcsolatban?

Hasznos linkek