Navigointipolku

EU:n tulevaisuus – osallistu keskusteluun - 13/08/2013

EU-komissaari Viviane Reding Berliinin keskustelutilaisuudessa © EU

Sinullakin on varmaan oma mielipiteesi EU:sta ja sen politiikasta – positiivinen tai negatiivinen. Tule kertomaan näkemyksistäsi henkilökohtaisesti tai osallistu keskusteluun verkossa.

EU-komissaarit ovat viime kahdeksan kuukauden ajan osallistuneet avoimiin keskustelutilaisuuksiin EU:n tulevaisuudesta. Näitä tilaisuuksia on järjestetty kaikkialla Euroopassa, isoissa ja pienissä kaupungeissa – Puolan Varsovasta Espanjan Cádiziin. Helsingin vuoro on 24.9., ja tilaisuuteen saapuu EU-komissaari Viviane Reding.

Ohjelmassa on ainakin 20 keskustelutilaisuutta, joten ehdit vielä esittää kysymyksesi suoraan EU-komissaarille tai osallistua verkkokeskusteluun.

Tämä on tilaisuutesi keskustella suoraan EU-poliitikkojen kanssa oikeuksistasi ja siitä, mihin suuntaan haluaisit EU:n kehittyvän.

Jos olet kiinnostunut siitä, mitä mielipidevaikuttajat ja muut kommentaattorit ajattelevat EU:sta, tutustu keskustelusivuston uusimpiin artikkeleihin.

Sivustolle on koottu laaja kirjo mielipiteitä EU:n tulevaisuudesta. Kirjoituksissa muun muassa analysoidaan EU:n laajentumisen vaikutuksia Balkanin niemimaalla, esitetään ehdotuksia kansalaisten osallistamiseksi ja visioidaan EU:n uudistamista. Tutustu muiden mielipiteisiin ja kommentoi niitä.

Keskustelutilaisuuksien taustalla on Euroopan kansalaisten teemavuosi. Teemavuoden kuluessa järjestetään tilaisuuksia, joissa kerrotaan EU-kansalaisuuteen sisältyvistä monista oikeuksista ja herätellään vuoropuhelua julkishallinnon, yritysmaailman ja kansalaisten kesken.

Valitse suurikontrastinen versio Aseta sivu normaalikokoiselle fontille Kasvata fontin kokoa 200 prosentilla Lähetä sivu Tulosta sivu

 

Löysitkö etsimäsi tiedon?

Kyllä En

Mitä tietoa etsit?

Kerro ehdotuksesi.

Hyödyllisiä linkkejä