Sti

Hvordan ser du på EU's fremtid? - 13/08/2013

Kommissær Reding ved debatten i Berlin © EU

De fleste har en mening om EU og EU's politik. Din kan være positiv eller negativ. Uanset hvad, så del den med andre, enten direkte eller på nettet.

I de sidste otte måneder har kommissærer deltaget i åbne debatter om EU's fremtid. Debatterne har fundet sted i små og større byer over hele EU – fra Warszawa i Polen til Cadíz i Spanien.

Der er stadig 20 debatter på programmet, bl.a. en i København, så du kan stadig nå at stille spørgsmål direkte til en kommissær – eller være med på nettet.

Grib chancen for at tale med EU-politikere om dine rettigheder og dine ønsker og forventninger for fremtidens EU.

Hvis du hellere vil orienteres om, hvad meningsdannere og andre siger om EU, kan du følge debatten på nettet.

Her kan du tage temperaturen på en række forskellige syn på EU's fremtid. Det kan være om, hvad EU's udvidelse betyder for Balkan, hvordan man bedst kommunikerer med offentligheden, eller hvordan vi kan skabe et nyt og bedre EU. Se, hvad andre synes, og kom med dine egne kommentarer.

Debatterne afholdes som led i borgernes Europaår. I den anledning vil der hele året rundt være events, der skal informere om vores mange rettigheder som EU-borgere og opmuntre til dialog mellem myndigheder, virksomheder og borgere.

Vælg høj kontrast Normal skriftstørrelse Forstør skrift med 200 procent send til en ven udskriv siden

 

Fandt du det, du søgte?

Ja Nej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?

Nyttige links