Navigacijska pot

Ocena razmer v Uniji v letu 2012 - 07/09/2012

José Manuel Barroso © EU

Predsednik Barroso bo odgovarjal na vprašanja državljanov – v intervjuju v živo 19. septembra!

Kakšne so razmere v Evropski uniji danes in kako se rešiti iz gospodarske krize? O teh in sorodnih vprašanjih bo v rednem letnem govoru o stanju Evropske unije razpravljal predsednik Evropske komisije José Manuel Barroso 12. septembra ob 9. uri v Evropskem parlamentu v francoskem Strasbourgu.

Predsednik Barroso bo odkrito in jasno ocenil razmere v Evropi in predstavil svoje videnje razvoja v naslednjih letih. Govor lahko v živo spremljate na naslovu: http://ec.europa.eu/avservices/ebs/schedule.cfm Englishfrançais .

Ob tej priložnosti bo Barroso predsedniku Evropskega parlamenta poslal tudi dokument s predlogi ukrepov, ki jih namerava Komisija predstaviti v naslednjih mesecih.

Teden dni pozneje, 19. septembra (ob 9. uri), bo predsednik Komisije v intervjuju v živo na kanalu Euronews, ki ga bodo predvajali s pomočjo video tehnologije Google+ Hangout, odgovarjal na vprašanja državljanov.

Vsi evropski prebivalci lahko svoja vprašanja v obliki videoposnetka ali besedila pošljejo med 7. in 18. septembrom opoldne. Vprašanja je mogoče oddati na kanalu EUtube DeutschEnglishfrançais , tj. kanalu Evropske komisije na YouTubeu, kjer lahko tudi glasujete za najbolj zanimiva vprašanja. Med vprašanji z največ glasovi bo Euronews izbral udeležence, ki bodo predsedniku svoja vprašanja postavili v živo v klepetalnici Hangout storitve Google+.

Intervju s predsednikom Barrosom bo mogoče spremljati v živo na kanalu in spletišču Euronews DeutschEnglishespañolfrançaisitalianopolskiportuguês , na kanalu EUtube DeutschEnglishfrançais , na strani Komisije v storitvi Google+, po Europe by Satellite Englishfrançais in na spletišču predsednika DeutschEnglishfrançaisportuguês . Prenos v živo po EUtube bo mogoče brez omejitev vdelati na katero koli spletno stran.

Poglejte predsednikovo vabilo k sodelovanju v intervjuju DeutschEnglishfrançais.

Različica z močnim kontrastom Normalna velikost črk Povečaj črke za 200 odstotkov pošlji prijatelju natisni stran

 

Ste našli želene informacije?

Da Ne

Kaj ste iskali?

Ali imate kakšne predloge?

Uporabne povezave