Sti

Hvordan står det til med EU her i 2012? - 07/09/2012

Kommissionsformand José Manuel Barroso © EU

Spørg José Manuel Barroso om, hvordan EU har det – han svarer i et live-interview den 19. september.

Hvor står vi nu, og hvordan vil EU komme ud af den økonomiske krise? Dette er blot to af de mange spørgsmål, kommissionsformand José Manuel Barroso vil tage fat på, når han holder sin årlige tale om Unionens tilstand den 12. september kl. 9 i Europa-Parlamentet i Strasbourg.

Formanden vil komme med en klar og oprigtig vurdering af EU's situation og fortælle, hvilken vej han synes, EU bør tage i de næste år. Du kan følge hans tale live på http://ec.europa.eu/avservices/ebs/schedule.cfm Englishfrançais .

Samtidig vil Barroso i et skriftligt udspil til formanden for Europa-Parlamentet beskrive, hvilke politiske tiltag Kommissionen vil søsætte i de kommende måneder.

Barroso vil besvare dine og andres spørgsmål om EU's situation den 19. september kl. 19 dansk tid i et live-interview, som Euronews er vært for. Interviewet vil foregå som en videochat, et såkaldt hangout på Google+.

Fra den 7. september til den 18. september ved middagstid kan du sende dine spørgsmål til ham skriftligt eller som et videoklip. Du skal sende spørgsmålene via EUtube DeutschEnglishfrançais , Europa-Kommissionens YouTube-kanal. Der vil blive stemt om de bedste spørgsmål. Euronews vil udvælge nogle af de deltagere, der har indsendt de mest populære videospørgsmål. De vil kunne stille deres spørgsmål live til formanden via hangoutet på Google+.

Interviewet vises live på Euronews DeutschEnglishespañolfrançaisitalianopolskiportuguês , EUtube DeutschEnglishfrançais , Kommissionens side på Google+, Europe by Satellite Englishfrançais og Barrosos website DeutschEnglishfrançaisportuguês . Live-interviewet på EUtube kan gengives gratis på ethvert website.

Se Barrosos opfordring til at deltage DeutschEnglishfrançais.

Vælg høj kontrast Normal skriftstørrelse Forstør skrift med 200 procent send til en ven udskriv siden

 

Fandt du det, du søgte?

Ja Nej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?

Nyttige links