Navigointipolku

Kerro mielipiteesi EU:n talousarvion uudistamisesta - 01/04/2008

Taskulaskin eurosetelikasan päällä

Kansalaisilta kysytään, miten EU:n olisi vastaisuudessa kerättävä ja käytettävä varoja, joiden tarkoituksena on parantaa heidän elämäänsä.

EU:n talousarvion uudistamisesta järjestetyssä julkisessa kuulemisessa halutaan käydä avointa keskustelua sulkematta mitään aiheita sen ulkopuolelle.

Kuuleminen käynnistettiin viime syyskuussa ja siinä on saatu ideoita eri tahoilta. EU haluaa kuulla kaikkia yhteiskuntaryhmiä, ei ainoastaan maiden hallituksia vaan myös eri eturyhmiä, yrityksiä, yliopistomaailmaa sekä luonnollisesti yksityisiä ihmisiä. Keskustelua ei haluta käydä tietyistä rahamääristä vaan siitä, mitkä ovat EU:n painopisteet tulevaisuudessa. Kaikkien toivotaan osallistuvan tähän mielipiteenvaihtoon.

EU:n talousarviouudistus English perustuu EU:n ja sen maailmanpoliittisen aseman arviointiin uusin silmin. Tuoreet ideat ovat tervetulleita. Sana on vapaa ja kaikista aiheista saa keskustella. Vain tämänkaltainen keskustelu takaa sen, että EU-rahoituksella voidaan vastata tehokkaasti nykymaailman haasteisiin.

Budjettikomissaari DeutschEnglishfrançaislietuvių kalba Dalia Grybauskaitėn mukaan yleisön palautteella on painoarvoa, kun komissio tekee ehdotuksen siitä, miten EU:n olisi kerättävä ja käytettävä varoja.

Kommentteja voi esittää EU:n talousarvion uudistamista käsittelevällä verkkosivustolla, josta löytyy myös kattava tausta-aineisto aiheesta. Lisäksi sivustolla on nähtävillä jo annettu palaute.

Valitse suurikontrastinen versio Aseta sivu normaalikokoiselle fontille Kasvata fontin kokoa 200 prosentilla Lähetä sivu Tulosta sivu

 

Löysitkö etsimäsi tiedon?

Kyllä En

Mitä tietoa etsit?

Kerro ehdotuksesi.

Hyödyllisiä linkkejä