Cale de navigare

Spuneți-vă părerea despre UE! - 29/01/2008

Logoul „Debate Europe”

Intrați pe noul site „Debate Europe”  pentru a vă spune părerea și pentru a dialoga în direct cu comisarii UE.

Credeți că Uniunea Europeană este pe drumul cel bun? Considerați că are un rol semnificativ în sectoarele cu adevărat importante? Sunteți de părere că intervine prea mult în chestiuni minore, dar prea puțin în alte domenii?

Oricare ar fi părerea dumneavoastră, aveţi ocazia să v-o exprimaţi, conectându-vă pe noul site interactiv „Debate Europe” .

Comisarii europeni Stavros Dimas English (mediu), Andris Piebalgs Englishlatviešu valoda (energie) şi Margot Wallström English (comunicare), precum și alți membri ai Comisiei vor fi on-line astăzi, 29 ianuarie, între orele 15.00 și 17.00 (ora Europei Centrale), pentru a lansa o dezbatere și a răspunde comentariilor dumneavoastră.

Pentru ca toate discuțiile să fie duse până la capăt și pentru ca o comunicare reală să se desfășoare între UE și publicul larg, alți reprezentanți ai Comisiei se vor alătura frecvent dezbaterii.

Pentru început, discuţiile se vor axa pe trei teme: viitorul Europei, energie/ schimbări climatice şi dialog intercultural. O a patra secţiune vă va permite să abordați orice altă temă legată de UE. Pe parcursul lunilor următoare vor fi adăugate mai multe subiecte de discuție.

Primul site Debate Europe a fost lansat în 2006, ca parte a Planului D (Dialog, Dezbatere și Democrație) și a fost vizitat până acum de peste 1,3 milioane de ori – ceea ce înseamnă, în medie, 2 000 de accesări pe zi. Datorită meritelor sale, acest site a câștigat în 2006 Premiul European E-Democrația.

Noul site este mai ușor de utilizat și focalizat mai intens pe aspecte esențiale. De asemenea, își propune să relanseze dezbaterea și să contribuie la stabilirea unui dialog constructiv în cadrul UE, astfel încât publicul larg să aibă un cuvânt de spus asupra modului în care Europa face față provocărilor prezente și viitoare.

Contrast puternic Setează pagina la dimensiunea normală a literei Măreşte dimensiunea literei cu 200% Trimite pagina unui prieten Tipăreşte pagina

 

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

Da Nu

Ce informaţii aţi căutat?

Sugestiile dumneavoastră:

Linkuri utile